Arbuk2 Kizlar medical park bahcelievlerde doktora giden var mi biz son aya kadar meral hanimda muayene oldum 1 aydir doktor ameliyat oldugu icin izinliydi simdi iznini uzadigini yil sonuna kadar gelmeyecegini ogrendim doguma 17 gun kaldi onereceginiz doktor var mi bu hastanede
minik_mucize Arbuk2 Smyr16 Kızlar doktor araştırmasındayımda medical park Bahçelievleri çok duydum ama ücretleri nasıl bilgi verebilirmisiniz
Smyr16 Bende meral hanıma gidiyorum baktım yakın tarihte randevu yok,gerçekten yok mu yıl sonuna kadar?
Arbuk2 Smyr16 bugun şahsi telefonuna msj attim aralikta dönecegim dedi hastane sistemindede aralik sonuna kadar idari izinli cok kotu olduu ya benim cok az kaldi doguma gecici olarak irina hanima gittim siz hangi doktora gideceksiniz doktormuz gelene kadar
Smyr16 Dün bende mesaj attım 2 Aralık dönücem inş dedi benim Aralık ortası doğum kesin gelecek ise idare ederim 1 ay diye düşünüyorum,ama o tarihte gelmezse çok kötü olur gerçekten benim için babada Fatma yada İrina hanımı önerdi haftaya Fatma hanıma gitmeyi düşünüyorum
Arbuk2 Smyr16 insaallah gelir dogumunuza kadar malesef benim dogum 11 kasim doktorum yok o kadar kotu ki 9 ay alisiyosun guveniyosun 2 hafta kala doktor degistiriyosun
Arbuk2 minik_mucize canim doktoruna gore degisiyor ama 200 den asagida muayene yok diye biliyorum irina hanim yanlis hatirlamiyosam 230 meral hanimda 260 veya 270 tl dedigim gibi net hatirlamiyorum ama fiyatlar yakin