hemsireanaa Ben kese ve kalp atılı için tüp bebek yaptığım doktora gittim hiç olumsuz konuşmadı.normal kadın doğumcular anlamayanilir tüp bebek olduğun için sonuçta adetten iki hafta sonra falan transfer olduk
ttugg hemsireanaa kendi doktorum olumsuz birşey demiyor ama diğer doktorlar olumsuz konuşuyor hep. Kendi doktorumla da sürekli iletişim halindeyim
hemsireanaa ttugg bence ğmitsiz olma canım zaten sen transfer tarihine göre hesaplasana ? Mesela benimki 5.gün embriyosuydu transfer olalıda 20 gün oldu bebeğim daha 25 günlük yani yerleşme kanaması yaşamam normal.
mrvdiinc ttugg 6+6 da görmüştük bebeği ilk gittiğimde sadece kese vardı ikinci gittiğimde gördü doktor ve bi hafta geç döllenme var demişti takma kafana zamanla vaktinde gitmeye başlıyor
ttugg hemsireanaa benimde 5.gün embriyosu öyle hesaplarsam 7 haftalık olmam gerekiyor ama ben 5 haftalığım ultrosonda öyle çıkıyor
mrvdiinc ttugg şuan 11+4 haftalığız adet tarihine göre 12+1 olmamız lazım. Normalde tam bir hafta gerideydik geçen hafta kontrolde o 4 güne düşmüş. Yani zamanla tam gününü alabiliyor