Zeyno16 Sonunda bende anlatablirim hatta birazcık erken😊 Gerçi doğalı tam 1hafta oluyo ama anca yazabildim. 16 ekim çarşamba gece 4te tv izliyorum eşim gececi çalışıyo evde yok. Bian akıntım geldi zannettm hemde idrarım var diye lavobaya kalkacaktm ki bi anca sular boşalmya başldı bacaklarımdn😁 ilkten idrarmı kaçrym zannttm ama baktm durmyo anladım ters bişeyler var. Zaten 35.haftamda sancılarmda çıkıyodu ben 37de bekliyodum kızımı. Neyse sonra eşimi aradım o arada hala suyum geliyo. 15dkkaya eşim geldi eve hemen duşa girdm yıkandım hazırlnp hastanye gittik. Tabii gece doktorm yoktu hatta şansıma izindeydi ebe açıklğma bktı 1cm aldı beni nst ye yavaş yavaş sancılar geliyodu. Adet sancıyla başladı ama sonrası daha şiddetli😄 tabi ben ebeye yalvarym bni sezeryn yapın diye eşimde bni gördükçe gözler doluyo bişy yapamıyo. Neyse çok uzatmayayım sabah 10a kadar nerdyse çektim sancı doğumhanye geçtim ıkınmayı pek beceremdm biraz zor oldu ama bikaç ıkınmayla 17ekim 10u 5geçe geldi mis kokulu kızım👼🥰 nasl rahatlık çökmüştü ama. Tabi kesik atmışlar bni uyutup diktiler. Şuan dikişlrm çok ağryo kızımı zor emziriyorum oturamadğm için ama olsn onun için bu acılara değer❣️ Rabbm bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatır İnşaAllah
Fureya Zeyno16 Allah bağışlasın🤗🤗 öncesinde herhangi bi belirti var mıydı peki? Mide bulantısı, İshal vs oluyormuş kiminde.
Gozdearslaner masallah canım erken dogmasına gore kılosu cok ıyı darısı basıma 34 haftamdayım bende 🧿😊
Sevilypc Canım gözün aydın rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin 💕🤲 çarşamba 37 haftalıkken sezeryan olcam 💕 inşallah bende sağlıcakla bebeğime kavuşurum 💕❤🤲🤩