beyazguvercinim33 Elifyor bende biraz işe yaradı 🤲☺️Hala bende yemeye çalışıyorum iştah yok bende ama yAvrum için mecburum
Elifyor Seyda_1 gittim canım 2280 Di ya perşembe günü gittim aynı doktora 2340 dedi kilosuna sıkı takip etcez herhangi bir sorun olursa yatırcaz dedi salı de Özele gitmiştim o da 2340 civarı ölçmüştü cuma özele tekrar gittim yani dün 2530 dedi kilosuna bir sorun yok biraz küçük sadece dedi ama herhangi bir sorun görmedi. Yani bende anlayamadım tam olarak ne olduğunu biri sorunlu gibi yaklaşıyor biri gayet olumlu perşembe günü biri 2340 ölçüyor cuma günü biri 2530 🙄😐 ama artık çok takılmıyorum sağlıklı olsun kilosu önemli değil
Seyda_1 Elifyor inşallah sağlıklı dogarda . Bnmde kontrol bu Perşembe bizim doktorda sıkı takip etcez diyo bakalım. İnşallah kilo.almstr
Minisveannesi Elifyor kuzenım 38.hafta da 2300 dogurdu cok mınık bır bebek tı sımdı 4 aylık oldu ve masallahı var tombık tombık sızın haftanıza gore hıcte az değil bence
Elifyor Minisveannesi 3 hafta geriden geliyor diyorlar canım kiloya takılmıyorum artık doğduktan sonra da alır tabiki inşallah
Dmla01 Elifyor kızım 36 haftanın sonunda 37 de 2200 dogdu şişlik inince 1900 kaldı kilosu 10 gün küvezde kaldı ve suan 4 yasına girecek masallah. Üzülme nefes alsın yeter öyle güclüler ki senden cabuk toparlıyorlar ve kilon düşük degil (zorunlu sezeryan yaptım)
Aykam123 Elifyor korkma canım, ben 2200 doğmuşum. Şok sağlıklı çoçuk olmuşum. Hiç kuveze bile ihtiyacım olmayıb. Korkma. Kilo önəmli değil
Minisveannesi Elifyor hıc takma canım kuzenımde 2 hafta gerıden gelıyordu masallah pofidik bebek su an 🤭
Elifyor Buket27 canım hem devlete hem özele gidiyorum en son devletteki doktor 2340 ölçtü kilosunu 3 hafta geride sıkı takip etcez haftada 2 gün geleceksin dedi diğer gün özeldeki doktor 2530 ölçtü biraz küçük bebeğin ama sorun yok yani dedi ama o da haftada 2 gün gel dedi bu hafta gitcem artık bakalım canım durum ne bilmiyorum artık kiloya takılmıyorum sağlıklı olsun da yeter ki doğumu bekliyorum sabırsızlıkla inşallah 😊
Buket27 Elifyor Ayn cnm benım hıc sıkıntı etme allahım saglıkla kucagımıza almamızı nasıp etsin aklına kotusunu getirme cnm benım teyzemin kızı 1 kilo dogdu 7 aylık dı kuvezde kalmıs tı ve suan gayet ıyı 2 yasında senınkı ondan cok cok ıyı hıc korkma allahın izniyle bisey olmaz ama bol bol dua et🙂
Zehratopkaya Elifyor genetikle alakası çok var bence ben hiç güzel beslenmeme rağmen 4200 doğdu kızım, gayet sağlıklıydı çok şükür, önemli olan sağlıklı olmadı kilosu hiç önemli değil bence hemen toparlanıyorlar zaten
Elifyor Zehratopkaya aynen canım bende öyle düşünüyorum artık başlarda çok üzülmüştüm ama yapacak bir şey yok sağlıklı olsun yeter kiloyu illaki alır
Svdec1 Elifyor merhaba canım bende 4 aylık hamileyim daha kilo zamanlarına gelmedik ama ben bizzat 2800 doğmuşum ve çoook da sağlıklıymısım hastanede bi tutmuşum 3 yaşına kadarda emmişim :) inşaAllah kuzucuğun hayırla sağlıkla gelişir ama bu kilosunada üzülme bence Allah ım kolayca güzelce kucagına alabilmeyi nasip etsin♥️♥️
Elifyor Svdec1 öyle tabi canım artık kilosuna takılmıyorum haftası geri sadece yapacak bir şey yok sağlıklı olsun
mavi00 Svdec1 Elifyor Evt ben de 35haftalık 1.800gram doğmuşum. Hiçte yoğun bakıma girmemişim bile. Zayıf bebek güçlü bebektir hep böyle derim🌸👍🏽