Kardelennx hilal_yener biz 8+3 mide bulantılarım çok fazla geçen gün serum taktılar ama devam ederse 1 hafta felan hastanede yatırcaklarını söylediler 10 günde 3 kilo verdim benim çok zor geçiyo Allahım kimseye çektirmez inşallah
_zehra_ Ohorza s Daha zor yaa. Öncekilerde de bulantı kusma var di ama tiksinme yoktu. Bunda hiçbirşeyi goresim , kokusunu duyasım yok. Evimden bile tiksindim bi tuhaf kokuyo sanki🤭
Jralkan Kbrabalk bende 11 haftaligim kusmalar bendede sizin gibi 2 gun yok sonra tekrar basliyo , esim artik biktim mide bulantindan diyo🙈birde bana sorsa gunde 3-4 saatime sahit tum gun neler yasiyoruz 🤦♀️
Kbrabalk Jralkan mesela bu akşam yemekten sonra kustum hiç bulantım olmamasına rağmen ☺️Çok garip oldu buaralar ama ilk zamanlara göre çok çok iyiyim şu sıralar
Dmlmndlsm hilal_yener merhaba canım ben bas dönmesi çok yaşıyorum bende 9+1👼🏼👼🏼 Hangi hastaneye gidiyorsun
Busrakorkmaz1616 hilal_yener o hıc bellı olmazmıss 3.aydan sonra daha fena olanlarda varmıs ama nabalım ne olursa basımızın ustune rabbim ısteyen herkese versın sukurler olsun🤰🏼♥️♥️♥️
89Kbr Bizde mercimekle 10+5 olduk🥰🥰 Mide bulantısı yerini bu ara baş ağrısına bıraktı.. Her 2 akşamda 1 baş ağrısı çekiyorum.Normalde migrenim var,uzun sürmesin migren nöbetine dönmesin diye tedirginim.
Omerinzevcesi hilal_yener aynı hafta aynı gün sizinle 🤰🍒 benim çok zor geçti ilk 2 ayım 3. Ayın ilk haftasına girer girmez rahatladım bulantılar kusmalar geçti gitti çok şükür
Adagel hilal_yener geçmiş olsun canım ben de işe gidip gelirken toplu taşıma kullanıyorum o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum. 11+6 haftalığız 2 haftadır sebepsiz halsizlik ve en başından beri son sürat uyku hali devam 🌸
Sumeyye19112 Biz de 11+4 üz 🤗 sabahları ve akşamları bulantım oluyor ama kusmuyorum. Ögürüyorum sadece en son 9 haftalıkken gitmiştik doktora bakalım haftaya yine doktor randevumuz sabırsızlıkla bekliyoruz 😊❤️