Kubra_0233 Adetim 12 gün geçti beta 445 çıktı sağlık ocağında ki hemşire gebelik var dedi ama haftaya da kadın doğumcuya git dedi geç döllenme olabilir dedi sizin değerleriniz nasıldı benim ki nasıl? İlk gebeliğim yardımcı olur musunuz
Bgmbyz Kubra_0233 ben bı kere baktrdim bidaha baktrmadim beta yüksek çıkmış geç dollenmedir dediği gibi endişe etmeyin betası 24 çıkan var
Bgmbyz Kubra_0233 haftaya erkrn bence é hafta sonra gidin ben bekledim 2 haftada bekicem daha çok erkrn çünkü bebek olusmusyor henen
Kubra_0233 Bgmbyz bende öyle düşünüyorum beklemeyi ama içimde rahat etmiyor uzun zamandır bekliyorum diye sabırsızım sizin ki kaçıncı haftada
Bgmbyz Cokokuyan_dorukusunannesi48 teşekür ederim ilkini 9 aylıkken karnımda kaybettim inşallah Allah sağ salim sağlıklı kucgamiza almayı nasip eder hepimize 🌹💞
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Bgmbyz Amin canım🙏🏻Kaybın için çok üzüldüm.Hareketlerimi azaldı yada kordon dolanması mı oldu kaybettin:(
Bgmbyz Cokokuyan_dorukusunannesi48 ani kalp durması dendi saglik problemi yiktu bı anda gelişti herşey 9 ay önce sezeryanla aldılar
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Bgmbyz Kuzenim 8aylık kaybetti şimdi çok sağlıklı bir oğlu var.Hayırlısıyla sağ salim al kucağına🙏🏻🧿
DEF Bgmbyz 4+4 de vajinal görmüştük keseyi 2414 değer ile. 7+3 te iste kalp atışlarını duymak için gittim kalp atışını duyduk bebeğimizide gördük çok güzel bir duygu rabbim İsteyen herkese nasip etsin inşallah☺️
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Bgmbyz Sezeryan olsaydı keşke doğum yaptırdılar.Onun rahmiyle ilgiliydi problemi rahim bebeği kabul etmiyordu.2. bebeği sağlıklı oldu yinede çok şükür.Allah’ım yardımcın olsun seninde🙏🏻🧿