Beybimss Kardelendgn Allah bize de boyle kolay doğum nasip etsin insallah. 38. Deyiz bizde bekliyoruz korkmuyor degilim ama boyle hikayeleri okudukca rahatliyorum ❤️ Sağlıkla büyütün bebeğinizi insallah
Kardelendgn Beybimss hiç korkmayın sonunu düşünün meleginiz kucaginizda olacak karnimdaki hallerini bile simdiden özledim 😍 rabbim kolay dohumlar nasip etsinn
Hasene28 Kardelendgn lohusa olunca o şekilde yatmam zor olur ama kuru tutmaya çalışıyım pek dikkat etmedim ben
Mlsldy Kardelendgn maşallah böyle rahat doğumları okudukça normal doğum korkum azalıyor😍size geçmiş olsun, hayırlı olsun; bizlere de böyle güzel doğumlar nasip olsun inşallah 😊
Kumsalinannesii Kardelendgn canim Harika bir hikaye darısı bize ins. Allah bağışlasın epidural 150 çok iyi ben 2017 de 500 vermiştim çok pahalı bir hastane olmamasına rağmen şaşırdım hangi hastanede Doğum yaptınız
Kardelendgn Kumsalinannesii ben mersinin silifke ilçesine gelin geldim özel bir tane hastane var burada zaten olbamed diye orda yaptimm
Seda_123 Kardelendgn Ek olarak epidurale ne kadar ödediniz canım pahalı mı bende düşünüyorum da bi aksilik olmayıp normal dogum yaparsam ve hangi hastane
Kardelendgn Seda_123 150 tl gibi bi ucreti vardi galiba ben küçük bir ilçeye gelin geldim mersinin ilçesinde ozel bir hastane
turkanfidann Kardelendgn maşallah çok güzel bir doğum olmuş. Bende korkuyordum açıkçası sizin hikâyeniz banada cesaret oldu. Ağrınız hiç olmadı mı ve uyuşuk olunca nasıl ıkınma hissi geliyor sancıyı ne kadar hissettiniz birde bel ağrınız oldu mu sonra avantajı dezavantajı ne sizce biraz fazla oldu ama kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
Kardelendgn turkanfidann hayir kesublikle korkmayınn. Ağrım hiç olmadı sancı da hissetmedim belim de ağrımadı dezavantajını hic gormedim. Cok yararını gördüm hatta ıkınmama da engel olmadı açıkçası zaten hissediyorsunuz büyük tuvaletinizi yapiyor gibi oluyorsunuz bende hislerimi tamamen kaybedip ıkınamazsam diye korkmuştum öyle olmadı ama. Insallah sizinkide benim gibi kolay olurr. Saglikla gelsinler 😍
mellksb Kardelendgn Ay hormonlar mi bilmiyorum, şu doğum hikayeleri var ya, nasıl bir duygusallık katıyor, hüngür hüngür ağlayasim geliyor. Rabbim hepimize böyle vakitli, güzel, sancısız, bir avazda doğum nasip etsin inşallah.🤗