Kardelendgn Hic birşeyim yoktu 2 gun ishal gezdim birde adet sancisi vardi biraz, adet sancisi ceken arkadaslarim bilirler devamlidir kesilmeli bi sanci degildi. Ertesi gün randevum vardi. Neyse o gün geldi çattı 17.10.19 da saat 11 de gittim nst ye girdim sancı falan yok. Doktora gosterdim bi şikayetin varmi dedi olanı söyledim, gel bir acilmana bakalim dedi (daha once hic cati muayenesi yapmamisti) 5 cm acilman var hemen yatisini yapalim demesin mi 🤤 ben şok 😂 hic biseyim yok benim diyorum ne açılması eşimin eli ayagina dolaştı sen burda dur ben hemen valizini anneni aliyim geleyim diyor 😂😂 doktor da bi yatisini yapin yatir karini oyls gidersin dedi neyse... inzalar evraklar derken 12 de ciktim dogumhaneye. Hazirladilar beni ustumu cikarirken nişanımın geldiğini farkettim. Bende hala sanci yok ebe geldi prenses dogum istiyormusunuz diye sordu epidural yapalimmi dedi. Bende suan sancim yok ilerleyen zamanlarda sancim olursa yaparsiniz dedim 😂 bu oyle bisey degil simdi karar vermelisiniz dedi sadece fazladan bir ücreti varmis. Eşimde sancı cekme boşuna yaptiralim dedi. Sordum ebeye ıkınmamı engelleyecek bi durum söz konusu degil demi dedim. Oda hayir biz sana yardimci olucaz dedi. Neyse epidurali oldum saat 1 de tekrar acilmama bakarlarken suyum geldi 7 cm acilman var dedi 🤤 massallah hızlı oluyor açılmaların dedi ben gülüyorum 😂 inanamiyorum ne oluyor ne bitiyor hic biseyim yok çünkü. Sonra gittiler 2 de tekrar baktilar iyi gidiyor ikinma istegi gelirse soyle dediler. Büyük tuvaletimi yapma istegi geldi seslendim hemen geliyo galiba... hemen geldiler acilmama baktilar saat 2.30 da tam açıklık olmus doktoru cagirdilar hemen girdi doktor iceriye ikinma istegi gelince ikin dediler 3 kere uzunca ıkındım ebe de karnımdan destek verdi. 2.35 de dünyalar güzeli kızım 2.800 kilosu ile gözlerini açtı eşini cikardilar icimdeki pis kani bosalttilar dikisimi atti doktorum hissettim ama hic acımadı 3 tane dikişin var gecmis olsun dedi gitti. Kuzumu getirdiler öyle güzel öyle minik birşey ki... rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hepinizin dogumu böyle kolay geçsin inşallahh. Şuan 6. Günümüzdeyiz hepinizi öpüyoruz hayirli güzel doğumlar diliyoruz ❤❤
Burcuknn Kardelendgn böyle kolay doğum yapanları görünce çok mutlu oluyorum darısı başıma diyorum 😍 peki doğum zamanı yaklaştıkça yaptığınız herhangi bir şey var mıydı? Yürüyüş, merdiven inip çıkma, hurma yemek gibi şeyler denediniz mi hiç?
Svldlrbsy Kardelendgn ayyyy cok duygulandım 😍💕💕💕 masallah. Son anlarda neler yaptınız kolay olmadı için
Pmbyy Kardelendgn Çok güzel bir doğum olmuş inşallah büyütmeniz de bir o kadar sağlıklı ve kolay olur☺️Bizim de az kaldı darısı başımıza😂
Tce65_ Özele mi gidiyosun çünkü devlette dogum anına kadar çatı muayenesi ypmiyolar bnde 38 .Haftaya grdim 2 gündür ishalin ara ara sanci giriyo ama devamlı değil bugün kontrolde söyledim ishalin diye normal dedi ve gnderdi
Kardelendgn Tce65_ yok özele gidiyordum doktorum oyle hemen cati muaynesi yapan birisi değilmiş. Ilk defa yapti oda prensesimin geldigi gün 😍
Kardelendgn Burcuknn ben cok rahat bir hamilelik gecirdim ilk 4 ay hariç bulantı kusma dışında hep hareketliydim ama dogum yaklaşınca yaptığım ozel birsey olmadı evi dip kose silip supurdum sadece (ellerimle çömelerek) cok da kilo almadim 64 düm 73 le doguma girdim rabbim sizlerede boyle kolay dogum nasip etsin inşallahh 😍
Aselhan22 Burcuknn bende buna benzer doğum yaptım süreklı yürüdüm ve sıcak duş aldım küvete oturdum ☺️
1miniginannesi Kardelendgn çömelerek iş yapmak doğumu kolaylaştırıyor zaten 👏🏻 Maşallah çok kolay olmuş darısı bizim başımıza sağlıcakla büyüt bebeğini☺️
Kardelendgn Pmbyy aminn simdilik iyi gidiyoruz bakalim insallah boyle devam eder darisi sizlere insallahh 😍
Kuncut123 Kizlar selam.Aranizda vajinismus sorunu yasayan varmi?((( Biz 28 haftalik olduk ,cati muayinesi,normal dogum yapamam ben.ne yapicam yaa simdiden korku sardi(((
Dudus Kuncut123 aynı korku bnde de var bnde vajinusmusum 36.haftam düşünmekten tansiyonum sınırlarda mecburi sezeryanlık bi durum olsun diyorum hakkımızda hayırlısı😂
kartanesi02 Kuncut123 canım bende öyleyim 33. Haftadayız doktorumla hamilelikten önce konuşmuştum ya epiduralli normal doğum yada sezeryan olabilirsin dedi bi dahaki kontrolümüzde kesinleştirmeyi düşünüyoruz doğumdan çok çatı muaynesi korkutuyor beni
Kardelendgn Eflatun hayir sırtımdan iğne vurdular gobegimden diz kapagima kadar uyuşturdular verdikleri suni sancıyı hissetmedim ıkınmamı da engellemedi hiç 3 tanecik dikiş attıı