[silindi] Ben 30 haftalık hamileyim yaklaşık 1 aydır idrarda enfeksiyon çıkıyor fitil kullanıyorum. Dün gece son fitili koyarken elime bir et parçası geldi. Bugün ayna tutarak baktım girişi kapatıyor resmen işaret parmağımın bir boğumu kadar var. Dışarıdan bakınca çok rahat görünüyor. Daha önce de vardı da ben mi fark etmedim yoksa yeni mi bilemiyorum. Enfeksiyondan olmuş olabilir mi. Başına böyle birşey gelen var mı. Doğumumu etkiler mi acaba. Doktor randevum pazartesi günü endişelendim biraz.
Esraozturk92 [silindi] bence o her kadında var ama deliğin içinde kalıyor bebek baskı yaptıkça dışarı doğru itiliyor. Bende hep vardı gebelikle bagintisiz olarak çok küçük bir parça doktorlar normal demisti
Hlal [silindi] canım.benim.de vajina girişinde vardı çok korkmsdum.gorunce ama enfeksiyon bırikms.dedi.doktor.enjektorle patlattı korkcak bişi yok
Adanur [silindi] canım korkma bendede vardı tarif ettiğin şeyin aynısı doktor baktı gebelşğe bağlı ödemden oluşuyormuş normal ddi.
[silindi] Esraozturk92 öyledir inşallah daha önce öyle bir durum hiç farketmedim istemsizce endişelendim. Sağolun 🙏
[silindi] Hlal evet benim de yuvarlak görünüyor bakınca. Doktora sorcam yine de inşallah önemli değildir.
Mavi1453 Korkmayın benimde ikinci hamileligimde vardı bebek aşagıda ve cok baskı yaptığı için vajinaya yırtılma olmustu böyle bilginin toprak topaktı doktoruma danıstıgımda korma dogumdan sonra gececek demişti evet dogumdan sonra eski halini aldı
[silindi] Hlal canım muayene oldum normal bir doku olduğunu enfeksiyondan dolayı şiştiğini düşündüğünü söyledi. Şuan enfeksiyon geçsin diye tedavi oluyorum