Nagisss Kızlar merhaba. Hamileyim 7+4 dün kan sayımı istedi doktorum . Bu değerler negatif olması gereken iken pozitif çıktı. Bilinçli anneler yardımcı olursanız sevinirim. -Anti HSV 1-2 LGG SERUM -Anti CMV LGG mmulite serum
ElifKarata Nagisss Nagisss hsv1 ağız ve dudak yolunda enfeksiyon hsv 2 de genital bölgede olan enfeksiyon cinsel yolla da bulaşabilir olarak okudum uçuk olarak geçiyor nette .cmv ıgg nın pozitif olması hastalığı daha önce geçirmiş olduğunu ve sorun teşkil etmediği yazıyor canm nettekiler doğru bilgiyse .
Nagisss ElifKarata ElifKarata bende okudum canım onları. Evet aynı dediğin şekilde .Araştırıp bakmışsın Allah razı olsun🙏 Yaşayan kişiler var mı diye yazmistim sorun teşkil edip etmediğini öğrenmek açısından
Nagisss ElifKarata dün verdim sonuçları bugün çıktı doktor 13 ünde geliyor. Devlwt hastanesinde verdiğim için yorumlama fırsatı olmadı
Nagisss Ayse13 biliyorum ki netten baktığım kadar bi tur virüs enfeksiyonla alakalı sanırsam. Uçuk , vajinalbolgede çıkan sivilce vs onunla alakalı. Önceden geçirilmiş enfeksiyonlar 😖