ayse1609 Kızlar merhaba test sonucumu bugün aldım.Doktor düşük riskli grubundasın ama dna testini yaptırmanızı öneriyorum dedi.Testin maliyeti 2000-3000 değerinde tutuyormuş.Bir de papp-a değerim düşük çıkmış onun için ecopirin verdi gebelik zehirlenmesi olabilir diyor.Ben biraz korktum benim gibi olan var mı ya da test yaptıran cevap verir misiniz ?
pelin_87 ayse1609 kaç binde çıktı sonuç, benimde Pap a değerim düşüktü ve doktorum ilerleyen haftalarda şeker ve tansiyon çıkabilir dedi ve dediği gibi oldu şekerim çıktı. Endişe etme kuzum
ayseegul_20 ayse1609 Testin temizse neden nifty testi istedi ki doktorun.Ben yaptırdım nifty testi ikilim temizdi dortlude riskim yüksek cıktı doktor ya aminiyosentez yada nifty dedi 3.000 tl e yaptırdık
mmervegg Canım bahsedilen test nipty isimli test... Türkiye de sadece İzmir de ücretsiz yapılıyor. Ben yaptırdım sonuç bekliyorum.
himeros35 mmervegg ben İzmir de yaşıyorum ama 2500 tl dediler bana nifty testi için. Nerede ücretsiz dediler acaba ?
mmervegg Beni doktorum yönlendirdi her isteyene oluyor mu bilmiyorum.İkili testim biraz riskli cıkmıstı
mmervegg Kemerdeki Tepecik d.h hastahanesindeki riskli gebelik doktoru teste bakip Bornovadaki Tepecik Genetik tani merkezine yönlendiriyor. Oraya gitmek için randevu almıyorsunuz elinizdeki kagıtla saat 14:00 dan önce gidip kan verip geliyorsunuz.Hatta oradaki doktorlar öyle güzel moral veriyor ki negatif girip pozitif çıkıyorsunuz.
ayse1609 mmervegg bana riskli demedi ama yaptırmanda fayda var dedi Aydınlıyım şuan Bursa da yaşıyorum 2 haftaya kadar gidicem herkese yaparlar mı ki
mmervegg Sanırım doktor yönlendirmesiyle yapıyorlar.Cünkü elimizde bir kagıt oluyor ona bakarak test yapıyorlar.Bu arada benim sonucum bugün belli oldu pek biley anlamadm ama sanırım temiz.Doktoruma yorumlatacagm
Medine_1992 ayse1609 canım ikili test sonucun cut off değerinin üstünde çıkmış ondan da istemiş olabilir riskli diye
mmervegg İkili test kısmı yüksek risk çıkmış bu yüzden doktorun nipty e yönlendirniş. Benim de 751/1 di...Ama o kısım önemli degilmiş kombine yazan kısım onemlıymiş genetik merkezinde bana öyle dedi uzman...Senin de kombine sonucun gayet iyi hiç dert etme derim ... https://tepecikeah.ism.gov.tr/lab2?ticketid=95BA451DC5D0C1C2E054407D0F45870A Nipty test sonucum...
ayse1609 mmervegg içimi ferahlattın valla canım yaptırsak ayrı dert yaptırmasak ayrı dert stresi zaten yetiyor insana
mmervegg Hangi şehirde yaşıyorsun, bence İzmir e bir gününü gelebilirsen ayır hiç 3 lü 4 lü ugraşma ben şahsen öyle yaptm. Bu test daha garanti çünkü.Hem de her testin ayrı ayrı stresini yaşamamıs olursun.