Ireml merteo canım daha çok var adetine acele etme stres yapma gönlünü ferah tut misal benim bebeklik yokken hep 1.2 çıkardı herzaman çıkan sonucundan farklıysa vardır inşallah rahat ol 😊
merteo Ireml inş canım bakalım ilk bebeğimde bu ayda olmuştu ikimciside bu ay olsun istedim galiba rabbim ne zaman uygun görürse ozman olsun sağlıkla sıhatle
Deebg merteo Ireml Benim adet tarihime 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama negatifti ovulasyon testi yaptım koyulaşmaya başlamış biraz https://www.resimag.com/i/1b086544f5b Sizce var mıdır
Ireml Deebg canım.hic ovulasyon testi yapmadım ben ama ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen çok kişi gördüm burada bence bi kan ver 2 gün sonra 😊
Btlay-27 Deebg canım bende ovulasyon testi kullandım adet tarihim yaklaşınca koyulaşmaya başlamıştı. Ve gebe olduğumu öğrendim .sende gebe olabilirsin koyulaşıyorsa testlerin
Btlay-27 Ireml ben ovulasyon testiyle öğrendim adet günüm yaklaştıkca koyulaşmaya başlamıştı meğersem hamiletmişim😊🙏
merteo Deebg canım eğer adetlerin düzenli ise adete 4 gün kala yumurtlama duymadım hiç sen yine bi kan ver düzensiz adette yumurtlama günü değişiyor
merteo Deebg bildiğim kadarı ile ovulasyon testi yumurtlama gününü belirliyor 28 günde bir adwt olan biri için se adete 4 gün kala anca hamile olunur 🤭
Deebg Btlay-27 erken gebelik testi yaptım onda negatif çıktı canım ama bi umut işte inşallah bende hamileyimdir 🙏🙏
Ireml merteo evet negatif de daha 5 gün var yani 5 gün kala cikmazki zaten erken yumurtlama olduğunda falan 6 gün önce öğreniyorlar