VMerveeeee Merhabalar herkese 24 haftalik hamileyim ara ara yesilimsi akintim oluyor ama mesela bazen gunde 1 kere bazen 2 gunde 1 bazen gunlerce olmuyo gibi .. bunun yaninda baska bir şikayetimde yok bu ilac kullanmami gerektiren bi durum mu aranızda bu sekilde olan var mi:/
Busramerve VMerveeeee benim en başından beri enfeksiyonum var. Akıntı dışında hiçbir belirti yoktu. Muhtemelen enfeksiyon ve mantar vardır. Şu an 38+5 iz yine mantar için fitil verdi doktorum, sırf akıntı için.
Szeys VMerveeeee Ben de 21 haftalığım gün içinde bikaç kez yoğun sarı akıntı oluyo o normal diye biliyorum. Ama dediğin gibi rengi yeşile dönüyosa kötü kokuyosa tabiki enfeksiyon olabilir hamilelikte enfeksiyon olma riski fazla çünkü
VMerveeeee defne55 arada hafif yesil gibi oluyor ama sonra seffafa dönüyor doktoruma soyledim donaxyl fitil verdi ama ara ara oldugu icin kullanmaya baslamadim
Sghslove Ben o şikayetle gittim mantar enfeksiyonu için fitil ve krem verdiler kullandım sonra idrar yolumda enfeksiyon çıktı canım hiç ihmal etme git baştan ilacını kullanmaktan çekinme çünkü enfeksiyon daha zararlı ilk fırsatta git derim geçmiş olsun
defne55 VMerveeeee bi sağlık ocağına git tahlil yaptır enfeksiyonun varmı yokmu bak varsa ilaç verir zaten yoksa normal der için rahat eder en azindan
Sghslove VMerveeeee enfeksiyon başta onlar olmadan da ilerleyebilir canım akıntı rengi yeşile dönüyorsa mutlaka söyle hem doktora bir kere fazla gitmekten zarar çıkmaz aklında kalmasın inşallah yoktur bir şey
VMerveeeee defne55 bugun gittim şansıma tahlil yapmiyormus bizim aile hekimligi haftaya doktoruma gidecegim artik orada yaptiririm. Enfeksiyon belirtilerine baktim baya biseyler var bnde ki sadece ara ara olan akinti olunca acaba normalmidir diye düşündüm
defne55 VMerveeeee bende enfeksiyonla ilgili hiç belirti yaşamıyorum ama her gittiğimde mutlaka enfeksiyon çıkıyor canım belirtiye bakma yani
defne55 VMerveeeee çok 1 kez kullandım oda tek kullanımlık verdi onun haricinde değer fazla yukselmedigi sürece hep bol su içerek attım üstümden 9 ayda 1 defa ilaç kullandım yani
VMerveeeee Busramerve benimde oluyor bundan once iki kere fitil kullandim. Senin akintin yoğun mu oluyor peki
VMerveeeee Sghslove doktorumla telefon ile gorustum fitili tekrar almami soyledi bn o zaman baslayayim ilaca tekrardan:(