Civcivhikayesi 65ile hamile kaldım 68kiloyum ve daha 14.haftamız duramıyorum çok acıkıyorum hiç midem de bulanmadı paso yedim korkuyorumm🙀🙀
Hatce06 Civcivhikayesi 20 haftalık hamıleyım 58 ile hamıle kaldım bulantım olmadı paso yedim simdi 60 kıloyum 2 kılo aldım sadece ama artık iyice acıkıyorum daha beter oldum hıc doymuyorum 5.aya girdim bundan Sonra ne olur bilmiyorum 😂Aman cok takarsan cok kılo alırsın bosver takma kafana tadını cıkar😂
Mila Ben de 10+3 hamileyim 1,5 kg aldım yalnız değilsin 57,5 ile kaldım şuan 59 oldum 😢 Ekmek kısamadığım için oluyor benim herhalde 🙄
Ayse13 Bende 61 dim 5. Haftada düşük tehlikesi yaşadım 2 hafta sırf yattım 1,5 kilo almışım yata yata 9. Haftamıza girdik kaçla bitircez bakalım 🤦♀️
Aysnismail Bende 14 haftaligim ama zaten kilolu hamile kaldim sukur daha 700 gram aldim kilo olmadi ama almak istemiyorum insallah cok almam ya
ElifKarata Ben almadım daha inşallahta almam hata 2 kilo vermişim ama 2 gündür sürekli karnım gurulduyor tok olduğumu biliyorum gurul gurul bebek mi acıkıyor nedir ☺🤗🤗😊