Betulkadir Aysimatugce herkeste farklı etki gösteriyor bende işe yaradı en azından kusmamı engelliyordu
Esraa Aysimatugce doktor bana dramamine yazmıştı bana onun faydası olmayınca kendim eczacıya danışarak metpamid kullandım idare ediyor faydasını gördüm ama hamileliğinizi evinizde geçiriyorsanız ilaç kullanmayın bence. Ben çalıştığım günler içiyorum sadece içim daralıyor gibi oluyorum kusmayı engellediğim için. Ve bulantı ilaçları sersemlik ve uyku yapıyor
Aysimatugce Betulkadir Bulantim gecerse sknti yok Yemek yiyemiyorum korkuyorumda bebegime bsey olacak diye
Aysimatugce [bilinmeyen] Aç karninaymis bakalim denicem birazdan insallah ise yarar bulantimi hafifletir peki sen nasil yaptn canm ise yaramadi nasil bulantilarinla başa ciktin Ben ekmek gorsem midem kalkiyo
Aysimatugce Esraa Calisiyorum canim kuaforum ayaktaym dinlenme sansim cok kisitli mecburen yazdirdm icmek zorundaym yoksa bitkin dusuyorum
Esraa Aysimatugce Allah yardımcınız olsun o zaman. her bünye farklıdır deneyip kendiniz görün öyleyse
Svde Benim doktorum metpamid işe yaramazki demişti. Ve kendinizi iyi kontrol edin bende aşırı huzursuzluk yapmıştı ne oturabiliyodum ne ayakta durabiliyodum ne yatabiliyodum
Aysimatugce Svde Sabhtan beri bi oh cektm diyebilirm ise yaradi bulantim kalmadi 2 haftadr cektgm rezillik bugun yok