Mstfaslhn1234 Merhaba anneler oksapar iğne kullanıyorum ben bu iğneyi kullananlar veya çevresinde bunu kullananlar doğumu nasıl oldu normal doğum mu yoksa sezeryan mı oldu cevap verirseniz sevinirim
Lalemm86 Mstfaslhn1234 bende bekliyim şurda 31+0 oldum hala kullanıyorum ikiside olur diyorlar ama 🧐bilemedim
Oguzezgi Mstfaslhn1234 normal doğum oldu erken dogum yaptım ve kızımı kaybettim grip oldum enfeksiyon kaptm doğurmak zorunda kaldım doguncada yaşamadı çok küçük olduğu için
Lalemm86 Oguzezgi başınız sağolsun bende kızımı kaybettim 37 haftalık o nedenle kullanıyorum pıhtılaşma çıktı
Burcumcum Ben kullanıyorum şu anda daha sabah kontrolden geldim doktora sordum sancın yoğun olduğu gün yapma iğneni bir gün sadece dedi sonra lohusalık döneminde kırk gün daha devam edecek dedi. Ben 37+2 haftalık hamileyim çatıya baktı. Normal doğum mümkün dedi. Yani iğneye bakmıyor o sadece sezeryan olunca planlı oluyor bir gün önden iğne yapmıyorsun. Normal olunca sancı takip etmek gerekiyor. Normal doğuma engel bir şey değil kısacası 😍
Mstfaslhn1234 Burcumcum anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için ben daha o vakitlere gelemedim 20 haftalık oldum o zman gelince doktorum da söyler galiba
Burcumcum Mstfaslhn1234 söyler merak etme. Durumuna göre tamamen kesen bile varmış ama ben yanlış yönlendirme yapmak istemem doktorunla doğum zamanı konuşursun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın hamileliğin en güzel haftalarını yaşıyorsun tadını çıkar 😍