Tugcey00 Folik asit 3 ay kullandım ama bitti, henüz hamile değilim tekrar başlayıp kullanmak gerekirmi
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Tugcey00 Folik asit biraz ara verip sonra yine alınması gerekiyor.Hamile kaldığında vücudunda depolanmış olmalı.
Aynelazis Tugcey00 evet gerekir onun zarari yok ben 4 ay kulaniminda hamile kaldim doktorumda devam et icmeye bitince omega 3 yazdi
Blackkcat Tugcey00 ben martta kürtaj oldum,doktorum hiç bırakma kullan diyor hala geçen ayda kimyasal oldu🤦🏻♀️
Tugcey00 Hatice_mustafa zaten 3 ay kullandım caniım😌 ama şuan bitti hamile değilim tekrar alıp kullanmam gerek mi diye sormuştum😌
Hatice_mustafa Tugcey00 Hm evet canım tedavi olarak veriyor bebek istediğin için benim görümcemde kullanıyordu bitti yeniden başladı doktorumuz devam et dedi ama polikistik över de vardı onda
Mehtapakgl Tugcey00 kuzum şöyle diyim eğer tedavi görüyorsan muhtemelen doktor verecektir. Ben mayis ayından beri gynositol diye folik asit kullanıyorum. Doktor gebe kalana kadar kullanacaksın dedi. Günde 2 kere kullaniyorum
Aysse-03 Merhaba canım bende doktora gttiğimde muane için vermişti bir sene kadar kullandım Temmuz ayında hamile kaldım iki ay kullandım şimdi vitamin devam ediyorum
Tugcey00 Teşekkürler cevaplarınız için hayır herhangi bir tedavi görmüyorum ben folic trio kullandım doktora gitmeden önce başlamıştım doktor zaten aferin kullanabilirsin tabiki demişti ama şuanda bittiği için henüz almadım siz hangisini kullanıyorsunuz