Fdle Busraaaaaa2 ben nuk aldım canım kullananlar memnundu etrafımda avent bana gereksiz pahalı geliyor
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Busraaaaaa2 Yenidoğan için cam öneriliyor Avent kullanışlı diyorlar yorumlar güzel.+6 ay sonrası plastik kullanılıyor.Birde biberonda başlığın değişebilir olması önemliymiş.Bazı markalarda bulmak zormuş.
Deletedmom0019 Ben biberonla beslemeyi dusunmuyorum ama yinede lazim olur icinde mama yapmam gerekir diye wee nin cam biberonunu aldim.. mamayi yapsamda ya cay kasigiyla vericem yada enjektorle 👍🏻 Tecrubeyle sabit. Oglumda biberon verdim beni emmeyi reddetti ve birdaha almadi beni.. 😞
Merryyyy Aventi kolik bebekler icin oneriyolar. Gorumcemin oglu kolikdi surekli gazdan agla agla mahvoluyodu cocuk. enson doktoru aventi onerdi ve cok yardimcisi olmustu. Almadiysan gaz problemine karsilik aventi oneririm
Ecrimmihran Busraaaaaa2 avent güzel lansinoh biberon da güzel ama plastik almanı tavsiye ederim aventin cam biberonuna 80 TL verdm magza dan çıktım eve grmeden düştü ve krldı 😀
Demirleblebi Busraaaaaa2 ben aventin anne memesini taklit edeninden 2 tane aldım. Umarım sütüm olur, kızım emer ve kullanmam gerekmez ama her ihtimale karşı aldım.