Morhatun Kizlar kola icme durumunuz nasildi canim cok istiyor ama icincede iyi olmuyorum midem agriyor :( ne yapmaliyim
Meleginannesi55 Morhatun hamile olduğumu öğrendiğim gün mecburen bıraktım ki ben hergün her yemekte içen biriydim sonuç olarak içmiyorum sende içme bazen yemeklerden tat bile almıyorum ama yapıcak bişey yok
defne55 Morhatun kola değil ama fanta sürekli canım istiyor deli gibi içesim geliyor 36 haftalık oldum hala daha öyleyim gebelik boyunca ıctim yani ıctim derken abartmadım haftada 2 3 kez 1 bardak ıctim bana kalsa sürekli içerim ama eşim almıyor banada
Bsraermis8 Morhatun brnidme canım istiyor ama eşim hakkımı helal etmem bebeğe zararlı içme dedi . Bende içemiyorum
Dilaraxx Morhatun valla hamileliği nin ilk zamanları eşim bilmedgi için birşey demiyordu zararlı oldgnu ögrendgnden beri agzıma sürdürmüyo 😌😀😅
Musel defne55 bende kolayı severdim ama hamile olduğumu duyunca asitli içecekleri bıraktım 8 haftalık hamileyim yarın 9. Haftama giricem allah izin verirse ve 9 hafta boyunca toplasan 2 bardak içmişimdir
defne55 Musel öyle canım herşeyin fazlası zarar hamile olmasakta yararlı şeyler değil ama işte insanın icesi geliyor
Mlsldy Hamileliğimden önce her yemekte kola içerdim. Şimdi 19 haftalık hamileyim canım çektiğinde haftada 1 filan içiyorum.