Ezgky2323 Kızlar nasipse doğuma blr ay gibş bir süre var ama gögüs ucum yok denecek kadar minik bu konuda tecrübeli olan var mı ne kullandınız daha sonra dan çıkıyor mu
Kbrckbln Ezgky2323 b3nımde gögüsümün ucu yoktu eczanede gögüs ucu silikonu var ondan almıştık bıde şırınga nın uc kısmını kesıp meme ucunu cekıyorsun oylede cıkıyo ama bu sekılde bıraz acı oluyor
Ezgky2323 Betulzeynep19 1seda1belinay 1seda1belinay gögüs ucu kullanan var die duydum ama acaba o sayede çıkar mı die merak ediyorum yoksa işimiz zor
Havvanurerolll Şırınganın ucunu kesip göğüs ucunu çıkartıyorlarmış öyle duymuştum sağlık ocağındaki ebeye ya da hastanedeki ebelere de sorabilirsiniz bence araştırmak lazım.
Betulzeynep19 Ezgky2323 canım ben kullandım ama pek işe yaramıyor bazısı çok memnun ama ben pek beceremedim😂
20182019 Kızlar aslnda memenizi tutma seklinizle memeniz ckyr benim diger gogus ucum kucuktu makas seklinde yaptgnizda bebek hem gaz yiyor hemde tutamyr bu 1 parmakla ve 2 parmakl gererek ckartn zaten bebek emdikce o ucunuz ckyr kizlar ben 4 aya kadr emzirebldm ilk dogmda bendede ugrstlar hamile kaldgmdn braktm ama ins oglmda sutum olurda emzririm inann mama cok zor elinizden geldgnce sutujuzu verin su yiyin dere otu bulgur bnlar sut yapiyr arkdslar sakin tatli yemyn kilo alrsnz sutte yapmaz ve bol bol su icin eger sutunz azalrsa gecen drdwn duymstm bira mayasi kullnn cok sut yapyrms o ins faydli olmusumdr
Sunset Benim de ilk bebeğimde yoktu göğüs ucum. Memeyi alamadığı için sağmak zorunda kalmıştım. Sağarken elektrikli göğüs pompası uçlarını çıkarttı ve bir süre sonra bebeğim almaya başladı. Benzer yöntemlerle oluşturmak lazım canım. Yoksa kendiliğinden çıkmıyor maalesef :(
Enen Bende yeni doğum yaptım tek göğüs ucum içerideydi ilk olarak silikon göğüs uçlarını denedim ama hiç kullanamadım sonra çocuk hemşiresi bana lansinohun göğüs ucu çıkarıcı pompasını aldırdı ve onunla çok rahat ettim şimdi 11 gün oldu hiç kullanmadan devam ediyorum göğüs ucum kendiliğinden çıkık halde ayrıca yara oluyor onun içinde mutlaka gümüş kapak alın ben almamıştım acısına dayanamayınca hemen sipariş ettik o da çok iyi geldi bu ikisi sayesinde beşinci günden sonra rahatlıkla emzirdim tavsiye ederim hepinize 🤗💐@
Ezgky2323 Enen begumseker teşekkür ederim nasip olursa dediğinizi alıp deneyecem zorlamanın alemi yok😊
Enen Ayrıca silikon göğsü ucuna alışınca daha sonra memeyi almama gibi bir sorunda olabiliyormuş zaten çok kullanışlı bir şey değil bence
begumseker Bi arkadaşımın da göğüs ucu yoktu. Philips aventin lansinohun filan göğüs ucunu çıkarma aparatları var o şekilde halletti sorun yaşamadı
Enen Ezgky2323 evet öteki türlüsü eziyet oluyor insana ilkten zor olsada göğüs ucu çıkınca rahat edersiniz inşallah 💗
Ezp_32 Aslında meme ucundan ziyade kahverengi yeri tamamen alabilmesi lazım. Doğru emzirme bu şekilde oluyor. Bende çok sonradan öğrendim. İlk zamanlar önce manuel pompayla çekip meme ucumu çıkartıyordum sonra veriyordum.