cagla34 Merhaba kızlar 3 gun once gebe oldugumu ogrendim idrar testim pozitif olunca kandada beta hcg 183.06 _pozitif cikti Fakat ara ara kasik ve bel agrisi çekiyorum Kasiklarda agri oluyor adet olacakmis gibi 4.5 haftada bu normalmidir sizce ?
Ayse3550 cagla34 normal canım 8 ve 9 haftada daha çok artıyor ve bulantı 7.haftada başlıyo genelde çok şiddetli dayanılmayacak kadar olursa doktora git derim canım düşük tehlikesine karşı
Ecrinbzkrt cagla34 normal cnm bebde 5.haftama gırıcem bel agrım yok ama arada adet olcakmısım gıbı agrılarım oluyor ☺️
Sinem- Evet canım ağrılar normal bi zaman sonra geçicek benm 2 buçuk aya kadar devam etmişti sonrası düzene giriyor 😘
cagla34 Cok siddetli degil birden batma gibi yanma gibi agrilar oluyor karin agrisi eşlik ediyor sonra geciyor gün icinde hissediyorum Gece yatinca hicbisey hissetmiyorum o zaman skntı olmuyo İnsallah birşey olmaz cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için
Ayse3550 cagla34 korkma canım o zaman yerleşiyodur bebiş ama kahverengi akıntın olursa doktora git bende öyle oldu düşük tehlikem vardı ilaç ile atlattık çok şükür şuan 9 haftalığız 😊
cagla34 Ecrinbzkrt benimde adet olcakmisim gibi agrilar Arada belime vuruyor bel cok degilde kasik bolgesi ozellikle sol taraf agriyor Kimisi de diyor Sol tarafa yerlesmeye calisiodur felan Kafam karisti☺