HappyMom
Merhaba Annelerimiz
Hangi model beşiği tercih ettiniz?
Neden onu tercih ettiniz?
Nereden kaça aldınız?
Tecrübe ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşır mısınız? 💜
Not: Bu postta sadece sorulan soruları cevaplandırmanızı rica edeceğiz. Sorduğumuz sorular dışında yapılan yorumlar silinecektir. Hassasiyetiniz ve anlayışınız için teşekkürler.
Gizemabc
HappyMom civilden kraft murphy park yatak aldık. Park yatagın taşınabilir olması benim de memur olmam sebebiyle kullanışlı bulduk. Annelere gitmeler de olacak malum. Henüz kullanmadık; ama kraftın park yataklarından hep iyi yorumlar okudum.
espalp
HappyMom Kraft Joy park yatak kullanıyoruz. 21 Haziran indiriminde Trendyol’dan 550 Tl ye almıştık. Memnunuz bir sıkıntı yaşamadık🙏🏻
kevserk
HappyMom vivense uyku seyli dogal karyola besik twrcih edeceğim. İcindeki uyku setinin, yatagin, yorganin da bu fiyata dahil olması, malzeme kalitesi, üç aşamalı olması, anne yanı olabilmesi gibi sebeplerle tercihim bu yönde olacak 😊
https://www.vivense.com/gri-yildizli-uyku-setli-dogal-karyola-besik-modeli.html
Serap46
HappyMom instagramda montessori_ani hesabından 80x130 ölçüsünde kapılı karyola yaptırdık 1300liraya çoook güzel oldu tam istediğim gibi kesinlikle öneririm 👍🏻👍🏻
busratnkk
Heyner beşik, kullanışlı olduğunu düşünüyorum, hepsi buradadan uyku seti cibinlik dahil 599👍
shsn
kanz marka sunset park beşik aldım. memur olduğumuz için pratik bir ürün almam gerekiyordu tayin durumunda zorlanmamak adına. park beşiklerde markanın çok önemli olmadığı hepsinin aynı mantık üzerine kurulu olduğu söylendi.
kanz markayı babymlde gördüm inceledim. hepsiburadadan 670 tl ye aldım. gayet sağlam ve güzel.
buemuyar
Bizde kraft calipso2 aldik hepsiburadadan 1000 tl ye. Park yatak hem kullanim tarzi hemde daha sonrasinda yer kaplamamasi adina onu tercih ettik gayet kaliteli ve buyuk, olumlu yorumlar vardi hep umarim bizde memnun kaliriz
Ftsss
Büyüyen beşik aldım ilerde karyola oluyor bidaha satmama gerek yok rahat oluo bana 800 e almıştım
Yesim1995
Ben babinin sallanır altında çekmeceli karyolalarından aldım 0-5 yaş gayet kullanışlı ve hoş görünümlü bi de bez taşınabilir sallanabilir 0-9 ay anne yanı aldık ikisi herşey içinde(uyku seti cibinlik sineklik ortapedik yatağı ) 1200 e aldık Cicibebeden
ZAB
Çilek mocha büyüyen beşik ve dolabını aldım, hem bebek odası gibi sonrasında da boyu 160 olana kadar genç odası olarak kullanabilirim diye 💁🏻
KubraCelikk
Biz de Çilek'ten düşünüyoruz, natura baby büyüyen beşik. Bizzat başka modelin beyazını eşimin arkadaşının evinde gördüm çok kaliteli kullanışlı ve istediğim gibiydi.
Zisan14
Bizde tercihimizi heyner beşikten yana kullandık . Daha kullanmadık ama çok güzel oldu kurulumu yapılınca çevremde de çok kullanan olduğu için başka beşik bakma gereğin de bulunmadım . Standart 3 yaşına kadar yatabilir ❤️
Busy92
Bende çilek mocha takımını aldım hatta hepsi 2.100₺ kadar tuttu sallanır beşik istersen durdurabiliyorsun ,2 kapaklı dolap ve çamarşılık.
HappyMom
Fiyatlarını da paylaşabilir misiniz? 😍
Edaaks
Bende minicityden 70*130 boyutunda beşik aldım. Ön tarafı anne yanına oluyor Ayarlanabiliyor. Pamuk yatak ve yatak seti dahil 1300 e aldım
gzllrun
Bebekonforbeşik sayfasından kademeli anne yanı beşik aldım yanımda yada başka odalarda yatırmak için birde yarım çatılı montessori yaptırdım 90x160 ölçülerinde büyüyen beşik tercih etmememin sebebi ilerde ayağa kalkmaya çalıştığında korkuluklarından tutunup ağzını çarpıcak inmeye çalışacak diye korktuğum için yere yakın tercih etdim henüz kullanmıyoruz şafak sayıyoruz bakalım 🐣
Zekiyegn
HappyMom ben tecrubeli annelerden edindigim bilgiler kadariyla oyun parki yatak aldim . Internetten aldim ben besigimi. Daha kullanmaya baslamadik, bekliyoruz minigimizi😊. Gelen urune bayildim magazadaki eş deger urunler malesef aldigim besigin fiyatina gore pahaliydi. Simdide kampanya yapmislar sunger yatak hediye ediyolar besigin yaninda . Ben 70 110 olcusunu almistim. 450 tl fiyati ve gayet kaliteye gore makul bi fiyat.
https://www.e-minico.com/www.e-minico.com/maccon-norwich-oyun-parki-70x110-cm-arti-sunger-yatak-hediyeli-bordo-u-67684.html
gzllrun
Fiyatları ise Sepet beşik nevresim takımıyla birlikde 520 tl montessori ise odasıyla(dolap+şifonyer) birlikde 2500 tl mobilyacıda yaptırdık istedğimiz modeli :)
Merve_osman
Sonradan büyüyen beşik aldık 1870 liraya 2 yıl sonra tekrar masraf yapmamak için 🥰