busratpcu Selam arkadaşlar, 25 haftalık hamileyim fakat doymuyorum 🙈 Gebelik şekerime herşeyime bakıldı hepsi iyi normal çıktı🤭 benim gibi olan var mı ?? Yoksa bende mi sorun boğazıma engel olamıyoruumm 😞
Eslemcsr busratpcu 24+3 gün hamileyim bende öyleyim bu aralar çok iştahım açılmış çok tuhafıma gidiyor merak etme tek deilsin😅😉
Minnakmom busratpcu bende 25+3 üm. 6 kilo almışım bu zamana kadar evet o doymama hissi bende de var ama kendimizi frenlesek iyi olur mesela beyaz ekmeği bıraktım artık kepekli yiyorum
Bernayksl busratpcu 11+6 yım hiç doymadm bu zamana kadar herkes yiyemiyoz edemiyoz bulaniyorlar ben ama aç kalınca bulaniyorum 😁
busratpcu Minnakmom Ben 55 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum. Kepek ekmeği hamilelikte çok faydalı birşey değil aslında onun yerine çavdar ekmeği yiyebilirsin 🥰 size diyorumda ben beyaz ekmek yiyorum bi türlü sevemedim diğerlerini 🤭😆
Erenimo Minnakmom merhaba. Kepekli ekmek yiyorum demişsiniz. Gebe okulunda diyetisyen kepegin demir emilimini engellediğini söyledi. Cavdarli yada tam buğday ekmeği ni önerdi.
Minnakmom busratpcu bende 56 ile kaldım 62 yim doktor çok almışsın dedi. Bebişte önden gidiyor. O yüzden az yiyelim hafif doysak yeter 🤣
Bernayksl busratpcu bende yiyordum kiloda almazdım öyle devam edyrm halen yiyorum kilo da yok valla nereye gdyr bu yediklerim bazen çok merak edyrm 😁😁
busratpcu Minnakmom Kesinlikle dikkat etmemiz gerekiyor. Hem bebişlerimiz için hemde kendimiz bizde 1 hafta falan önden gidiyormuşuz dikkat et dedi sevgili doktorum 😍
Poncikveannesi Off bende 16+3 6 lilo almışım doktorun gözleri açıldı 🤭🤭🤭acıkıyorum napim nasıl durdurayım kendimi eşime göre gayet normal hamile birinin kilo alması ama doğuma kadar 30 kilo alırım o zaman heralde beeennn 😔😔
busratpcu Poncikveannesi Ay eşlerimize göre herşey normal 😆🤭🙈 benim eşim çevremdekiler ye onu da ye bunu ye diye diye bu hale geldim ama siz benim gibi yapmayın sık sık yiyin ama çok yemeyin🙈 bide ilerleyen zamanda ödemlerimiz olacak 😆
Nuraslanklc busratpcu o zaman ye gitsin😂 ben 27 haftalığım 12 kilo aldım 2 3 haftadır kilo almayayım diye boğazımı tutmaya çalışıyorum 😅😅çok zor
busratpcu Nuraslanklc Allah yardımcımız olsun ya 🙈 bir yerden durdurmak gerekiyor valla yoksa doğumumuz rahat olmaz heleki normal istiyorsak 😞
Nuraslanklc busratpcu 😂ben kotamı doldurdum şimdiden senin daha çok varmış😂tatlı yeme beyaz ekmek yeme yeter bide yürüyüş yap onun dışında ne yersen nasıl yersen ye 😂2 haftadır öyle sabit durduruyorum kilomu yoksa 20 kiloya tamamlardım
Kizkalesi busratpcu valla bende doymuyorum diodum meğerse şekerim çıkmış. Dikkat et çıkmamış olması çıkmayacağı anlamına gelmez
busratpcu Kizkalesi Tabikidee geçen hafta yapıldı ama çıkmayacak diye bir şey yok ondan dikkat etmem gerekiyor 🙈