lavyu kızlar merhaba 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için 5 temmuzda kürtaj oldum... 3 ay korunun dedi doktor 3 ay bitti ve bu ay korunmayı bıraktık ovulasyon günümü hesaplayacağım ama bir sorum var ben kendimi bildim bileli önce lekelerim gelir... mesela bu ay 2 ekimde lekem geldi 5 ekimde ağrı ile başlayarak adetim kan olarak başladı 2 - 3 gün kanama daha sonra tekrar leke geldi 10 ekimde adetim bitti geçen ay ise 2 eylülde yine lekem geldi 3 eylülde kanamam başladı ben ovulasyon günümü hesaplarken hangisini dikkate alacağım ? çok dr. gittim kimi lekeyi diyor kimi kanı diyor düşükten sonra hamile kalamayacağım diye de çok korkuyorum bana yol gösterim lütfen :( bu ay bir de idrar yolu enfeksiyonu oldum ilişkiden sonra hemen tuvaletimi yapmak zorunda kaldım yani hiç yatamadım... bebeğim olmaz diye çok korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum....
Papatyam2017 lavyu eylül ile ekim.arasinda zaten pek gün aralığı farklı yok.. o günler arasında 2 gün geri ya da ileri günleri değerlendirilsin.. Ayrıca yatmadım.tuvalete gittim diye olmayacak diye birşey yok 5 gebeliğimide hemen banyo yaparak hamile kaldim:)
lavyu Papatyam2017 önce leke sonra kanama sonra tekrar leke bu yüzden günlerimi tutturamıyorum sanırım... inşallah bana da nasip eder rabbim...
melekanne12 Canım adet bitiminden sonra ovülasyon testine hemen başla, adet olana kadar devam et. Soğan suyunu deneyebilirsin istersen. Enfeksiyon için bol su iç. Bende yaşamıştım. Doktorum çok su içmemi söyledi. Stres yapma kendine. Herkesin uzanarak çocuğu olmuyor. Afedersin 1 damla gitmesi bile yeterli. Rabbim gönlüne göre versin.
lavyu melekanne12 bu ay olmazsa eğer ovülasyon testi alacağım kanama kesilip lekeler başladığında da ovülasyon testine başlamalı mıyım yoksa lekelerinde bitmesini mi bekleyeceğim ?
melekanne12 lavyu Canım bence adet kanaman bitince hemen başla. İnstagramda birgebeningunlugu sayfa var. Tavsiye ederim. Soru sorunca cevapta veriyor.