Bbyshine Arkadaşlar , Çatlak kremi ne zamandan itibaren kullanılır? Ve sizin önerdiğiniz çatlak kremleri nelerdirrrrr???
Lale00 Bbyshine mustela catlak yagini kullaniyorum 3.cu ayimda basladim. 7ayligim suan henuz bi catlak olusmadi.yagli bi his birakmiyo hemen uzerimi giyebiliyorum o yuzden memnun kaldim ben
Sedakctpe Bbyshine 3. Aydan itibaren başlanabilir sanırım. Bende frie öl marka çatlak krem değilde yağını kullanıyorum biraz geç başladım ben aslında 😏 şimdilik bişey yok umarım olmaz da..
Duruveannesii Bbyshine hep kullandım lierac diye en çok önerilen markayı hepte diyordum hiç çatlamadım diye 😂 33 e bir girdim bir çatlamaya başladım önce yanlarım sonra kasıklarımın üstü 🤦🏻♀️ Yani bence krem vs. Boş bunu anladım çatlayacağı varsa çatlıyor
Kubradem Instagram mühendisinoglu sayfasında yıldızlar listesinde bir-kac çatlak kremi önerisi var canim
Bcokgcm Ben hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karıştırdım aktarcıda onu kullanıyorum hem çok güzel kokuyo hem doğal diğerlerinin hepsi para tuzağı hiç çatlamam yok 34 haftadayım
Bbyshine oo iyi ki sormuşum bende 3.ayımdayım tam vaktinde sormuşum :)) sadece karın bölgesine sürüyoruz değil mi basenlere falan ?
Sedakctpe Bbyshine sadece karnına değil canım göğüslerine, basenlere hatta bacaklarının her yerine sür baldırlara falan 👍🏻
Bcokgcm Meleginannesi55 Toplamda 50 tl falandı sanırım çünkü hindistan cevizi yağı biraz büyük ondan dolayı