Angelaa 10 .haftamizdayiz şuana kadar yasamadim ama smdilerde yasiyorm kabızlık siz bu haftalarda yaşadınız mı ysadiysaniz neler yaptınız yazarmisiniz zor durumdayim gerçekten
semadag Angelaa hamilelikte normal ben de zaman zaman kabız oluyorum geçiyor geri başlıyor ama genelde kabızım 11+5 im 3 haftadır ara ara kabız oluyorum
Rozawxz Angelaa zeytinyağı posalı yiyecek sabah aç karnına kayısı üstüne su içmek patates beyaz unlu şekerli kabız yapan şeyler yeme canım Allah yardımcımız olsun
Kifayet Angelaa canım bol bol kabuklu elma ye maalesef bende aynı durumdayım ve onun yüzünden hemoroid oldum akşam yatmadan önce elma yiyorum faydası oluyor
Ltfy Benimde kullandığım vitaminlerden dolayı bi ara çok feci canım yanıyordu. Ben çözümü tamamen sebzede buldum birde 2aydır sabah akşam nar yiyorum posalı olduğu için sanırım tuvalete rahat çıkıyorum. Ama nar konusu biraz kafaları karıştıran bir durum doktorunuza sorup öyle yiyin🤷🏻 genelde sabahlarıda aç karnına meyve yiyin çok rahatlatıyor.
MelisaKara Ltfy aç karına meyve yemek şeker hastalığı yapıyor, önermiyorum. Meyveler yemeklerden ortalama 2 sa sonra bir su bardağı ölçeğinde tüketilmeli, fazlası zarar.
beriliceannesi 17. Haftadayım hala haftada bir tuvalete çıkabiliyorum. Kayısı falan hiç bir şey fayda etmiyor bana. Magnesie calcinee içiyorum ancak öyle çıkabiliyorum
Betullmim Benim de olmuştu ilk başlarda doktor ilaç vermişti şurup , bebeğe asla geçmeyeceğini söylemişti .zaten bir kere kullandım sonra hep düzeldi ne hikmetse
mervella Angelaa ben çareyi yulaf lapasında buluyorum sabahları aç karnına kahvaltı niyetine 1 kase daha yerken etki ediyor
Bebis_89 Angelaa ben yaşadım 11. Haftadayım geçti gibi pırasa ye çağre yok ben 2 hafta nerdiyse kabız gezdim bol su tüketmeme rağmen oluyor geçer korkma. Fazla ıkınma gelince çık tuvalete