kelebek12345 13 gün gecikme var adetmde fakat sonuc hala 0. Doktor gebelikden süplendi rahim duvarm kalınlasms diye. Aranzda bu ilacı kullanan varmı?
uras kelebek12345 canim bende kurtaj sonrasi adetim baya gecikince vermişti doktor kullandım ilac bittikten 3 yada 4. gün adetim gelmisti
Ceyduygu kelebek12345 Nasıl sıkıntı yaratmıyo anlamadım adet söktürücü o düşük riski yaratabilir. Hatta biz eczanede recetesiz satmıyoruz çünkü bebegini düşürmek için kullananlar olduğu için
kelebek12345 uras banada verdi hamilelik varsa eger skntı yapmaz tutunmasna yarfm eder yoksada adet olursn dedi
uras kelebek12345 aynen bende okumuştum gebelik olursa sıkıntı yaratmiyormus hayırlısı olsun canım kullan bakalim adetin gelirse de en azindan sonrası yine hemen baslarsin cocuk calismalarina
kelebek12345 ElifAydn bugün 13 gün oldu ama. Daha kac gün beklemeliyim degerimde 0 dan kücük hc umudm kalmadı
kelebek12345 uras umudum kalmadı ya cift czgi cıkdı hamile deglmsm adetm geckdi deglmisim artk belirtilerede inanmıyorm9 ay bitti hala bi gelsne yok 😒
ElifAydn Benim de gecikti test yaptım çıkmadı tarlusal kullandım sonra olmadım bi daha test yaptım yine çıkmadı 25 ekim ad t tarihim 23 aralıkta testte çıktı ama silik çıktı canım belli olmaz acele etme derim
kelebek12345 Ceyduygu Ceyduygu doktorun söyledigi iki özelliği var hamileysen tutunmasını saglıyor. Hamile deglsen adet olmanı saglar dedi. Rahatlkla kullanablirsn dedi.
ElifAydn kelebek12345 yok canım düzenli değildi ama doktor bana da rahim çok kalınlaşmış neden ki falan diyodu onun için biraz bekle dedim allah korusun belki geç döllenme olmustur bişey olmasın
Ceyduygu kelebek12345 Valla ilk defa duyuyorum saglık bakanlığı söylüyor bunu bize recetesiz satmayı yasakladılar. Ayrıca söktürücü özelliği olan hersey düşük riski yapar. Mesela maydanoz söktürücü özelliği olduğu için ilk aylar kullanılması önerilmez. Çoğu bitki çayıda dahil buna. Benim öyle bi durumum olsaydı kullanmazdım. Siz bilirsiniz tabi ki.
-Elif- Bende pko olduğu için adetlerm düzensizdi 3,4 ay geciktiği oluyodu gecikme 2 aydan fazla sürdüğünde adet olmak için kullanıyodum , ama şuan hamilelik şüphen varsa biraz bekle Allah korusun düşüğe sebep olur
ElifAydn Ceyduygu bana da doktor kızdı kendim alıp kullandım ben de nasıl olsa testte çıkmadı diye size katılıyorum düşük yapar dedi hatta allah korumuş bebeği dedi
Ceyduygu ElifAydn Evet doktorun söyledigine sok oldum kendi bildigimden süphe ettim bi an yani. Bende eczacıyım bi doktor kadar olmasada biliyorum yani düşük yapar