gezentianne Ilknur_emin Doktorlar da 40 haftaya göre ortlama tahmini dogum gününü söylemiyor mu? 37-42 arası normaldir
Ilknur_emin gezentianne benim doktorum uygulamaya göre 2 hafta erken söyledi de kafama takıldı acaba her ke mi öyle diye
Ilknur_emin 12_yil_sonra Kendi adına konuş sen düşünmüyor olabilirsin ayrıca en geç 40 hafta olarak kabul ediyor tıp altını çiziyorum ennn geccccc
Serap46 Ilknur_emin en geç 42 en erken 37 canım belki o yüzden ikisinin ortalamasını almışlardır 40 diye tahmini.
Berdogan Bazı doktorlar 40 ve sonrası için beklemiyorlar tehlikeli olabildiği için belki o yüzden öyle bir tarih vermiştir doktorunuz.. riskler takip edildiği sürece 42 haftaya kadar bekleyenler var. Şahsen ben beklemezdim ama 😅
Ilknur_emin Berdogan olabilir canım haklısın bebek bekledikçe içeride kaka yapma olasılığı da artarmis
BeybininAnasi Benim doktor 33 haftayla 40 hafta arasında her an olabilir dedi. Ama normali 40 hafta diye biliyorum. Hatta 42ye kadar uzayanlar da var
Ilknur_emin Serap46 anladım canım teşekkür ederim 42 çok geç degilmi. Ya ben sabirsizliktan catlarim 😚
Serap46 Ilknur_emin ben dee 😭😭😃 35 im artık şimdiden sıkıldım 37 38 arası sağlıkla gelse ne güzel olur diyorum 😃😃😃