duyguozz26 Kızlar 34 ün son günlerinden beri nst de sancılar 100 ü buluyor ve düzenli ama açılma su nişan olmadığı için doktorum sorun olmaz diyordu. Böyle gaz desem değil kasılma zaten var toplanmayla birlikte, adet ağrısı gibi belden başlayıp karnıma geçen ağrılarda var 1 haftadır sıklaştı. Ama bu 2 aksamdır karnımı resmen icerden büzüştürüp sıkan ve sesli bi halde acı cektiren bi durum var garip bi hal anlatılcak gibi bi ağrı değil yani, dakika tutmuyorum çünkü düzensiz bebek hareketleride 4 gündür aşırı azaldı nedir bu ???
Mr1517 duyguozz26 Sakin kal bence panikleme , doktorunu ara ulaşım sağlıyorsan görüş. Yada hastaneye git nöbetçi doktor baksın geçmiş olsun canım Allah kurtarsın 🙏🏻
duyguozz26 ceylanonur ne ki bu, üst bacaklarimada vuruyor korkutmayin beni suanda da var hafif ama vurdumu aniden vuruyor bumu yani sancı 😷
duyguozz26 Myisland yarın kontrol var zaten sabretmeye çalışıyorum ama sanki anlıyor gibi sabahı beklemiyor öldürdü resmen ağrıdan. Gecmezse acile giderim de esim işte boş yere çağırmış olmakta istemiyorum bekliyim sabahı diyorumda inşallah yani
duyguozz26 Minikkuzuma aldım dinledim o sekilde aksam uzeri, gecti ama yine oluyor iste. Hareket içinde cikolata yedim soluma yattım ama ağrıdan baska bisi yok harekt var ama onceki gibi yoğun ve hızlı degil
Busraszc Benim doktorum ağrıların düzenli Aralıkta olmadığı sürece hastaneye gitmene veya endişelenmene gerek yok demişti, yalancı sancı oluyor. ama bebeğin hareketlerinde yavaşlama, suyun gelmesi, mukus gelmesi , kanama gibi durumlarda hemen git dedi
duyguozz26 Busraszc benimde duzensiz sabahı beklerimde işte artık can yakınca dayanamadım post açtım, coookk cokkk açık pembeli bi akıntım 2 gece önce olduda oyle kırmızı kahve yada net pembe degildi diye takmamistim