Ulasbebek Merhaba kizlar. Şuan 20. Haftadayim ayni zmanda ünv okuorm haftada 3 gun gidiorm okula. Ama 2 otobüs gidiorm yolum en az 1 bucuk saat. Bazen kalabalik oluo korkuorm şuan bi sikintim yok cok kilo almadim ama 34 haftaya kadar bu sekilde gitmem gerek . Sizce cok aşırı zorlanir mıyım? Cok agirlasmam olur mu ?
Gizemabc Ulasbebek kişiden kişiye değişiyor; ama bence 30.haftadan sonra buyuyen karnin da etkisiyle hem bel agrisisiyla beraber hareket alani kisitlaniyor. Bende oyle oldu en azindan. Durumunuza bakarsiniz
canimoglum53 Ulasbebek 30 a kadar yollarda cok zorlanmadim ama artik bel agrisi ve uzun sura oturunca veya ayakta durunca ayni sekilde, sismeye basliyo ayaklarima batma oluyor. Ama herkeste ayni seyler olmuyor umarim sende olmaz kuzum🙏
Deletedmom0065 Ulasbebek canim benimde vizelere geliyordu dogum tarihim 1 -2 hafta oynayacak şekilde. Guvenemedigimden yenilemedim kaydimi zor olur diye..
Gizemabc Ulasbebek Allah esirgesin, ben ogretmenim. Tenefuslerde koridorda filan hep elim karnima siper elimizden geldiğince dikkat edeceğiz artık
Ulasbebek Deletedmom0065 canimoglum53 ins canim cok teskkur ederim doktor 32 haftadan sonra rapor verioms zaten 1. Donem bitio 30lu haftalardayken 1 ay tatil girio ins sorun olmaz bazi hocalar cok anlayissz
Deletedmom0065 Seni etkilemek istemem ama gecen gun otobus ani fren yapti az kalsin dusuyordum. 31 haftadayim şuan inan otobuste yer vermiyorlar..bide uzun yolsa hayatta kalkmazlar...zaten şuan bel bacak agrimdan 1 saatten fazla ayni sekilde otursam kitleniyorum. Fikrimi ve kendi deneyimlerimi soyluyorum olumsuz oldu biraz ama belki senin oyle olmaz
SevdaLinkaaa Deletedmom0065 39 hafta 4 günlüğüm yarın doğuma gideceğim ,dün otobüste bir tanecik genç kız yer verdi ,dev gibi karnıma rağmen .😃İnsanlık ölmüş de gömmeyi unutmuşuz.
Ulasbebek Deletedmom0065 yer vermiorlar canim evet diorm karnim cok belli deil ondan mi fazla iyimserim ama memleketin halini unutuorm
Tubaegitmen 25. Haftam köyde öğretmenim haftanın 4 günü 7 saate derse giriyorum bunun üç gününde 90 kilometre yolculuk yapıyorum rabbim korusun bebeklerimizi ögrenci olmayı tercih ederdim inan istediğin zaman devamsızlık yaparsın veya derslerde sürekli ayakta değilsin en azından o yüzden insallah sıkıntı olmadan atlatacağını düşünüyorum
Ulasbebek Tubaegitmen kesinlikle sizin isiniz daha zor ama devamszk konusunda cok kati bi unvye denk geldim 4 saat hakkim var o da beni kurtarmio doktor 32 haftada 8 hafta dogumdan sonra 8 hafta rapor veriorms unv bunu sayarmi bilmiorm ama okuldan vazgecmekte istemiorm
Ulasbebek SevdaLinkaaa hic sorma tatlim ya . Allah yardimcin olsun benimde subat sonu dogumum ins 🤗🤗 cok heyecanliyim onu karnmdan cikarip arada öpüp yerine birakasim gelio😁😁 allah bi avazda kurtarsin simdiden mis kokulu kuzunu öpüyorum ❤❤❤
Deletedmom0065 SevdaLinkaaa bende acaba benim fark mi edilmiyor diye kendimi avutmaya calisiyodum... yok demek ki.. bana da neredeyse dusuyodum ondan sonra yasli bi teyze yer verdi.. kadina yine kadin aciyor galiba. Hele bi Doguriyim o dedeler gununu gorur 😂
SevdaLinkaaa Deletedmom0065 Bir de görünce uyuyor gibi yapıp cama yaslananlar var tam evlere şenlik 😃😃