gozde- Kızlar merhaba; bu huzursuz bacak sendromu beni çıldırtıcak:( gece olunca başlıyor😞 magnezyum da kullanıyorum, bol bol su ve muzda tüketiyorum ama banamısın demiyor çıldırıcam? Başka bir fikri olan varmı??
Nursen60 gozde- aynısı bende de oluyor. Magnezyuma bugün başladım bacak kasılmaları felan ..bide kasık ağrım başladı . Daha 23 haftalık. Bu ara uyku yok
Yesim1995 gozde- bende gebelikten önce de vardı ilaç kullanıyodum ama artık yastık koyuyorum bacaklarimin altına ve ayaklarım dışarda uyuyorum kaç defa döndüğüm kalktigim hiç belli değil 🤰 29 hft
Osmanlivatanim Nursen60 bilmem ki ben doktora gitmedim çünkü bekarken de oluyordu bende bu hep vardı yani gebelikle alakalı değil dedim
Nursen60 gozde- ben gttim şansa Doğumu vardı tahlil verdim sonuçlar bakamadı yarın da full ameliyat günü şansa Cuma ya kaldı.. tahlil verdim enfeksiyon da olabilir Bebek büyüdüğü için baskıda yapabilir
Nursen60 gozde- yarın detaylı ultrasyon için başka hastaneye gitcem orda ya sorcam bide inşlh bilry yoktur .. sık sık da tuvaletim var
gozde- Nursen60 evet enfeksiyonda da olabilir ama umarım değildir😞 idrar olması çok normal ama yanma acı falan yoksa sıkıntı yoktur
gozde- Yesim1995 yastıkta koyuyorum hiç etkisini görmedim çıldırcam😞😞 eşime masaj yaptırıyorum onunda anlık etkisi oluyor 😞
Azizeakln asilkartal bende bir sürü vitamin eksikliği var b12 Demir onlardan mı oluyor yoksa hamilelikten mi
Sema1991 gozde- şuan bacaklarımı duvardan duvara vurasım var o kadar huzursuz bacaklarım şuan uyuyamıyorum sürekli bi o tarafa bi bu tarafa atıp duruyorum ayaklarımı kasıyorum sürekli 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gozde- Sema1991 al benden de o kadar ! Asla rahatlamıyor asla ..uyku gözümden akıyor ama bundan dolayı uyuyamıyorum