Tgcehalil 1 saat once iki uc damla kanamam oldu kizlar 7+1 rim ve doktor pregestoron igne vurdu dusuk tehlikesi oldugu icin yasayan var mi acaba bir sey olur mu acaba ?
Ozican Tgcehalil hamilelerin %99 u yaşıyor stres yapmayın.Kendinizi yormayin düşük riski geçene kadar.
Buketttt Tgcehalil cok az olmuş hic bisey olmaz korkma ben 15oldum 3 kere kanamam oldu progestan iğne fitil devam. Allah korusun🙏 düşük ağrısı kanaması bambaşka oluyor diyorlar. Bu iğneler önlem amaclı. Içın rahat olsun.
ilknuryzc1 Tgcehalil valla bırda akşama kadar 4 5 kişi yazıyor kanamam var kanamam başladı demekkii normal herkeste olıyor
Mutlulu Tgcehalil evet canım olabilir olabilir yat dinlen yarın doktorunla görüş bu durumu bilgisi olsun
mavielif 14. Haftada benim de birkaç damla kanamam oldu. Muayenede herhangi bi sıkıntı çıkmadı. Dr. devam ederse Protestana başlayalım dedi. Ama devam etmedi şükür. Şu an 30+1 deyiz. Kendini fazla yorma, ayakta kalma, dinlen, gönlünü ferah tut. Umarım çok önemli bişi değildir. 🙏🙏🙏
Eceveannesi Tgcehalil az olmuş birde adet dönemine denk geldiği içinde olabiliyor bnm iki gebeligimdede öyle oldu sen 3ay yat dinlen cnm ben öyle yapdim😘 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin