Karyakal Ovulasyon testiyle yumurtlamayi yakaladim. Catladigini da gordum. O gunleri degerlendirdik. 4 gun oldu. Kac gun sonra test yapsam ogrenirim sonucu
Hussedd Karyakal garanti çıkmasını istersen adet tarihinin geçmesini bekle canım erken yapıp ümitsizlik yaşama
Nihanus Karyakal adet tarihimden 3 gün önce çıkmıştı normal kaset testte ama erken gebelik testleriyle daha erkende çıkabilir
lleyla4545 En garantisi adetin geçsin bence beklemelisin herkesin aynı olmuyor kiminin 5 6 gün önce bile belli oluyor kiminin işe adeti geçtikten 1 hafta sonra
Karyakal lleyla4545 pko var bende duzensiz adet en iyisi yumurtlamnin ustunden saymak 15 16 gun sonra test yapmak
DmlT 1 hafta kala öğrendim, normal kaset testle. Sabah idrar ile yapmıştım 3 saat sonra çoook aşırı siliklik gördüm. Ertesi gün beta baktırdım 13 cıkmıstı
Bellasss Ben 4 haftalıkmışım evde ki testte çift çizgi çıktı.. hastanede idrar da negatif çuktı😂 ama hamileymişim
Karyakal Bsra_95 ya oda var aslinda ama yuregim kaldirmiyor artik o 5 alti degerleri 55 gun once dusuk yaptim idrarda gormeden gitmem diyorum kendime
Sun Karyakal senin hamile kalman için en önemlisi en başta stres yapmaman lazım canım benim stres yapma hayırlısıysa olur inş
Karyakal Sun stres degilde merak biraz ya 55 gun once dusuk yaptim. Bu da olacak mi diye merak icindeyim hayirlisiyla ve saglikliysa gelsin insallah 🙏