Leylacihat33 Suhel29 ya sadece hafif bir adet sancısı gbi bir sancı oldu oda cok az hatta doktorum sancın yokmu epiduralli gbisin cok ilginc demişti😂
Minikkuzuma Leylacihat33 Allah bağışlasın ne tatlı bir hikaye Allah sana ve bebeğine sağlık versin hamile ve lohusaların duası kabul olurmuş sende lohusa sın bana da dua et senin gibi rahat kısa sürede doğum yapim tabi tüm hamileler de ☺️🙏
Meteannesi Leylacihat33 ayyy maşallah vala herkese böyle doğumlar nasip etsin rabbim 😊 allahım analı babalı büyütsün evladınızı 😊
Leylacihat33 Damla0x inanın olmicak birsey degil benim için cok konik bir anı olarak kaldı😂sizede hayırlı doğumlar diliyorum 😊
Leylacihat33 Busramerve 32. Haftada doğum pozisyonunu almıştı 37+5te kanala girmemişti bir sonraki kontrolden bir günöncede dogdu😊
Leylacihat33 Satiii benimse hiç bir belirti yoktu ama zamanını bekliyordur yavrunuzda Allah yardımcınız olsun😊
Leylacihat33 Yavrukusunannesi evet oldu malesef oda benim hemoroitimden dolayı zorlandım 2 dikişim var
Nur1991 Leylacihat33 Maşallah canım rabbim sağlıkla buyumetmeyi nasip etsin 💜 İnşallah benim de böyle kolay olur çok korkuyorum
Leylacihat33 Nur1991 korkulacak bişey yok inanki Allah yardım ediyor hayırlı kolay dogumlar diliyorum sizede