Busramerve Leylacihat33 maşallah gözünüzaydın darısı da bize olsun🙏 Bebek doğum kanalına hangi haftada girmişti acaba? 38+5 olduk benimki hala kanala girmemiş de..
Leylacihat33 Busramerve 32. Haftada doğum pozisyonunu almıştı 37+5te kanala girmemişti bir sonraki kontrolden bir günöncede dogdu😊
Afifeelif Leylacihat33 ayyy maşallah ne kadar güzel bir doğum Rabbim herkese böylece güzel hikayeler nasip etsin😍😍
Bilge_37 Ah keşke benim oğlum da gelsede kavuşsam paşamla seninde yiğidinle mutlu huzurlu analı babalı büyütürsünüz inşallah 😊😍
Cigdemm44 Leylacihat33 maşallah ne güzel bi Doğum olmuş darısı başımıza inşallah 🤩 allah analı babalı sağlıcakla büyütsün paşayı🙏🏻😍
Damla0x Leylacihat33 hayatımda okuduğum en eğlenceli doğum bu , ne kadar şanslısın cidden resmen doğdu kelimesini okuduğumda suratimda kocaman bir gülümseme oldu , inşallah Allah banada ( ve tabiki bütün gebelere) böyle bir doğum nasip eder amiinnnn 🤗🤗🌿
Leylacihat33 Damla0x inanın olmicak birsey degil benim için cok konik bir anı olarak kaldı😂sizede hayırlı doğumlar diliyorum 😊
Leylacihat33 Suhel29 ya sadece hafif bir adet sancısı gbi bir sancı oldu oda cok az hatta doktorum sancın yokmu epiduralli gbisin cok ilginc demişti😂
Smnl Leylacihat33 Allahımmm inşallah bana da nasip etsin ne güzel bir Doğum hikayesi😍 sağlıkla mutlulukla büyütün inşallaahh ❤️
As1iokay Leylacihat33 maşallah bende sürekli hikaye okuyorum 34 haftalık hamileyim ne kadar pozitif bir hikaye rabbim tüm gebelerimize kısmet etsin inşallah
Leylacihat33 As1iokay bende eksiksiz okurdum tüm hikayeleri kimi cesarEt verirdi kimi cesaRetimi kırardı umarım sizede morel olmustur hikayemiz ve umarım sizinde hikayeniz cok güzel olur ve hayırlısıyla kavusursunuz yavrunuza🥰
Badevehande İyiki evde beklememişsin suyum gelince hastaneye gittik yazısını okudugumda saatlerce hastane odasında sancı çektin sandım pırt diye gelmiş tam hayalim❤️😂
Leylacihat33 Badevehande aslında evde bekliyim fikri vardı ama annem su geldiyse cocugun gelmesi yakındır diyince gittik iyiki dinlemişim😂 sizede hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum😊
Kocakafalimucizem Leylacihat33 maşallah çok sevindim sizin adınıza bizlere de bu kadar kolay doğum nasip olur inşallah 🙏