Kalp26 durumun varsa mustela al şampuan sabun ve pişik kremini. Onun bi uygunu sebamed. Ama bebekleri her banyoda sabunlu şampuanlı yıkamamak gerekiyormuş. Bazen sadece suyla yıkanmalıymış. Pişik kremi olarak hametan çok iyi bi krem ve devlet karşılıyo. Islak mendil olarak ben unibaby kullanıyodum ama içeriği değişmiş, artık sleepy natural deniycem. Ama yine de evde pamuk ıslatıp silmeyi tercih ediyorum. Islak mendili dışarılarda mecbur kaldıkça kullanıyorum sadece, bazen de kaka çok aşırı olunca önce ıslak mendille sonra pamukla. Bez olarak GOON kullanıyorum. Çok bez denedim en sevdiğim goon oldu. Deterjan olarak sabun tozu. Dalin roxy duru hepsi sabun tozu içerik olarak temiz. Ama ben en çok duru lavantalı olanı sevdim. Bebek çamaşırlarına yumuşatıcı tavsiye edilmiyor parfümlü olduklarından dolayı. Burun aspiratörü rastgele bebedor aldım çok iyi çıktı. Tırnak makasını wee aldım çok kötü. Ben de başka bi makas almalıyım. Tüm bu konularda tavsiye veren mühendisinoğlu diye bi hesap var instagramda onu takip et canım. Ürünlerin içeriklerini inceliyo zararlı kimyasal falan varsa uyarıyo.