Balcicek Artık bende hamilelik hakkında konusmak istiyorum yaaa 😭😭 😫 bu ayda olmadı ümitler kasıma 😒 kasım ayına kalanlar toplanın dertleşelimmmm
Mrvaklynr Balcicek ben de aynı sıkıntıdayım bi dış gebelik bi düşük yaşadım arrık ben de normal şeyler yaşamak istiyorum 🤕🤕
DiplomaliEvHanimi Balcicek nisan ayinda kurtaj oldum En son iyice kontrol oldum rezervim hersyim guzel. 13kasimi bekliyorum 🙏🏻
Adel001 Balcicek canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim şükür kavuşturana . 1aylık hamileyim uzun yoldan sonra . Şükret Sabr et ve Dua et bak nasıl olucak inşallah
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Balcicek reklam olur mu bilmiyom ama işinize yarsa bakmak isterseniz diye paylaşmak istedim. İnstagramda c-life var bi takip edip bakabilir misiniz. Olumlu sonuç alanlar var yakın çevremde de.
Slinn Allahım gönlünüze göre versin tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın❤️
Bellasss İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede açarsın.Ne zaman neden neden sorularını kafandan atıp amaann dersen o zaman kalırsın.. Unut stresi bırak. Bu konuyu düşünmeyi bırak. Rahatla.. Allah’ın izniyle hamile kalırsın.. Dualarım seninle ❤️
Onsenelikmucize Allah'a bırakın. O en doğru zamanda sizede tattırır inşallah. ben 10 sene sonra tattım 11 haftaligiz şuan.