ikincibebek2 20+6 oldum sanırım aşı yaptırmak gerekiyormus ama bağlı olduğum bi sağlık ocağı olmayınca nerden bilgi alacağımı bilemedim bi sizlere sorayim dedim... hangi aylarda ve hangi aşılar yapılıyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Deletedmom124 ikincibebek2 ben ilk gebelikte 2 tane yaptırmıştım 10 yıl içerisinde 5 e tamamlamam gerektiğini söyledi hemşire tekrar hamileyim 8 hafta 1 günlük 15 Ocak’ta aşıya çağırdılar
ikincibebek2 Bellasss aslında tetanos yapıldığını biliyorum çünkü bu 2. Hamileliğim ama hiç saglik ocağına gitmeye fırsat bulamıyorum bide hangi ayda yapılıyordu onu tam olarak hatırlayamadım
Jasminixx ikincibebek2 20 haftalıkken. Tetenoz aşısı var ben ilk hamileliğimde 5 doza tamamladığım için tekrar yaptırmadım ama 20 ve 24 de iki doz şeklinde yapılıyo
Tutku92 ikincibebek2 20 ve 24. haftada. Sadece 2 aşı yapılacak. Unutma. Eşinin bağlı olduğu sağlık ocağına git, sana yardımcı olurlar
ikincibebek2 Tutku92 kuzum Şu an için ikimizde bağlı olduğu bi yer yok en son girdigim sağlık ocağı da hasta sayısı tam olduğu için beni kabul etmedi o yüzden şimdi farklı bi yere en azından aşı için bi gitmeyi düşünüyorum
Furkanrukye ikincibebek2 ilk hamilelikte 18. Haftafa biri 1 ay sonra yani 22. Haftada biri olmak üzere 2 tane tetenoz aşısı vuruluyor. 3. Dozda bebek doğduktan sonra 1 ay sonra yapılıyor. Ikinci hamilelikte ise sadece 1 doz vuruluyormus
Tutku92 ikincibebek2 evet. Mutlaka gitmen ve yaptırman gerekiyor. İhmal etme yapılması gereken şeyleri.
rukiye-02 ikincibebek2 bizim eşimle hepatit B ye karşı direncimiz yokmuş ben üç doz onu oldum birde iki doz tetenoz 🤗
ikincibebek2 rukiye-02 valla ben unuttum aşı olayını bugün bi arkadasim benim 2. Gebelegim olduğu için beni tecrübeli sanmış bana soruyo ama ben de burdan fikir alıyorum taze hamilelerden bende bi gideyim bakayım 🤗
rukiye-02 ikincibebek2 aslında benim de bilgim yoktu ama aile hekiminin hemşiresi arayıp çağırdı sizi de çağıemaları lazımdı demek ki ihmal edilmiş 😅