Burcuuu12 Kızlar iyi akşamlar 😊 Bu beşikten almayı düşünüyorum şu anda indirimde. Kullananlar memnun musunuz yardimci olursanız sevinirim 🤗 https://www.hepsiburada.com/heyner-ahsap-organik-besik-anne-yani-lux-bebek-besigi-60-x-120-cm-krem-gipur-p-HBV00000F01Z9?magaza=Bedding
Furkanrukye Burcuuu12 bende bu beşikten aldım ama daha kurmadım ama bana çok kullanışlı geliyo çekmecesi yok ama bu bi eksi değil benim için zaten anneyani olduğu için. Diğer cekmeceli modeller bana çok kaba geliyor gözüme o yüzden bunu aldm ben
musmutluanne_ Burcuuu12 bende bu beşikten almayı düşünüyorum ya sizce kaç yaşına kadar kullanabilir fikriniz var mı ben 3 yaşına kullanır diye düşündüm🤔
EcemAlptkn Burcuuu12 bizde bu beşikten aldık kurduk çokta güzel oldu kalite olarak çok iyi değil fakat anne yanı ve ilerisi için çok uygun okadr büyük paralar vermeye değmez bence
Burcuuu12 musmutluanne_ banada sanki 3 yaşına kadar rahat kullanılabilir gibi geldi. Ama açıklamasında 0-5 yaş arası kullanım için uygundur diyor
musmutluanne_ Burcuuu12 üç yaşına kadar kullanabilsin de inşallah sağlıkla🤗 bu arada benim beğendiğimin markası babybee ymiş🙈 ama nerdeyse aynı