ramazantugce Ya sevgili amneciklerim bebeğim 23+6günlük hareketinin azlığından dolayı gitmiştim doktora coknsukur 1 haftada 170 gram almisiz 730 gram olmuşuz doktor dediki bebeğin kafası aşağıda ya sizce erken değil mi 25 haftalık bile değiliz daha cevap verin korkuyrm erken doğum olursa 😑😑
MucizeAnnesi3545 ramazantugce bizüm paşa hamileliğimin başından beri doğum pozisyonunda canım doktor aksi bişi dmedikce korkma
Yoann ramazantugce benim de o haftalarda dönmüştü canım hala o şekilde bi değişiklik yok 32 haftalık olduk bi sorun yok dedi doktor
Nur___ ramazantugce bebeğin erken dönmesi herzaman erken doğum sebebi değil, benim de 25 de dönmüştü.
Bho Benimde o haftalarda aşağıdaydı 30. Haftadayım 50 kere yer değiştirdi sonra😃 sıkıntı yok yani için rahat olsun 😊
eymentugsem Merak etmeyin gun icinde o her pozisyona giriyordur ultrasonda bas asagi hali denk gelmistir
Bho ramazantugce 30. Haftamdayım yazdım canım Allah korusun daha doğurmadım 😂 demek istediğim sürekli dönüp durup yer değiştiriyorlar panik yapmanı gerektiren birşey değil yani 😊
Semooshh 28lerden beri hatta daha önceleri bile hep baş aşağı pozisyonda sorun değil olsa söylerdi doktorumuz. 35+0 haftalığım
Neheaaei ramazantugce doktorum 34.haftaya kadar olan pozisyonları dikkate almıyoruz dedi döner durur bebek sürekli dedi sizin o an baş aşağı denk gelmiş olabilir benim son iki kontrolümde de birbirinin tersi pozisyondaydı.. 26+0 ım şu an...
Mihribaliyar Ohooo daha o beşyüz takla atar içerde benimde o haftalarda dönmüştü 39 olmak üzereyiz hala aynı🤣
ATC ramazantugce valla 25 den sonra bi 10 kere falan dönmüştür benim oğlan bebekler her an değiştiriyorlar dpgum masasında degiştireni bile biliyorum