Eceveannesi Kızlar gebelikde çilek yedinizmi hic biliyorum sacma inanmıyorum yok leke bilmem ne ama ben çok yedim sizede sormak istedim 😁
Kayraruzgar Eceveannesi çilek yedim nar yedim hele nar temizleyim derken yüzüm gözüm heryerime sıçradı hiç bişeycik olmaz için rahat olsun
Minnosizmmm Eceveannesi batıl bunlar hiç bir bilimselliği yok ben inanmıyorum narda yedim çilekte gülde kokladım hatta yüzümü gül suyuyla silerim
Deletedmom0810 Eceveannesi ben inanmıyorum o tarz hurafelere doktorum da canın ne isterse ye diyor baya da çilek yedim 😂
Eceveannesi ikincibebek2 bnde kızımda yedim bişey olmadı ama gene sormak istedim smdi hamileyim yine bol bol yedim vala 😀
Eceveannesi Kayraruzgar çok iyi yapdin bnde nar çok yedim cnm nar ağacı var evimin önünde cnm çok istio gene sormak istedim teşekkürler 😍😍😍
Esraammar Bende hurafe olduğuna inanırdım ama oğluma hamileyken bir gün çilek yiyordum görümcem sürme elini yüzüne leke olur demişti bende hurafe falan dedim sonra dur bakalım dedim elimi belime sürdüm cıkarsa belinde çıkar diye 😅 vallahi tam da elimi sürdüğüm yerde doğum lekesi var 🙈🙈 ben normalde inanmam saç kesme olsun bu tarz hurafelere ama çıktı yani 😁😁
Eceveannesi Esraammar ben kızımda saçımı 3 kez kestim şükür rabbimin verdiği ömre kimse engel olamaz kizimda cilek yedim ama.smdinoglumdahaçok yedim😃