Deletedmom0810 Zelss bana doktor 12. Haftada folik asit ve b vitaminleri içeren takviyeleri bıraktırdı Demir ve multivitamin takviyesine başlattı
lamiaaktas Ben bugün 2li taramaya girdim. Doktor folik asiti bıraktırdı. Demir ve kalsiyum vitamin verdi. Muhtemelen kontrolünüzde verecektir.
Tutku92 Genelde hamile kaldığımızda ilk 3 ay folik asite devam ediyoruz. 3 aydsn sonra folik asite son, diğer vitaminlere geçiliyor. Yani az kaldı. Son 1 hafta daha😊
Ruhsuz Bana 2'li teste gidince verdi folik asiti birak dedi 11+2 de yani, duosvit verdi içinde bütün vitaminler var çinko, demir, folat, başım yağı, magnezyum
lleyla4545 24. Haftadayım ve hala kullanıyorum doğumdan sonra da kullanıcam sütüm daha iyi gelmesi için doktorum öyle söyledi biraz pahalı ama içinde herşey var. Bi çok kişi var burda hala kullanan.
miine lleyla4545 20 haftaya kadar kullanılıyor mu folik asit , bnm bildigim 12.haftaya kadar kullaniliyor
Hayatinmelodisi Folik asit 12. Haftada kesiliyor ve diğer vitaminler kullanılmaya başlanıyor.. bugün tekrar sordum 3. Aydan sonra folik asit yok dedi Dr o diğer vitaminlerin içinde az az vardır zaten.
lleyla4545 miine doğrudur canım bende başka vitamin falan kullanmıyorum sadece demir ilacı ve folik asit içinde herşey var. Biraz pahalı sadece 🙄 bi çok arkadaşım da kullanıyor hala. Burda da tanıştığım kişiler vardı kullanan.