Fatihzhraaa Ulkugktrk valla doktorum sen cok hızlı gıdıyosun dedi dıyet verdi 😂😂kızımın aldıgı kılo 2 😂ben baya yemişim
mom44 cansukrygn sağlık ocağı izlem vardı ordaki ebe canım ilk hamile kaldığımla şu ana kadar 3 kilı almışsın dedi bebeğine dikkat et iyi beslen dedi
Fatihzhraaa cansukrygn bende oyle 68 felandım evlendıgımde bır de evlendıkten sonra bı 75 olmusumdur kesin 😂simdi de 88 olmusum doktor da bende sasırdık sen kac kılo almıssın
cansukrygn Fatihzhraaa ben evlenirken 60 kiloydum sonra hamile kalana kadar 68 oldum şuan 73 kiloyum 🤣 5 kilo aldım yani 😭😭😭
cansukrygn Fatihzhraaa bundan sonra daha çok alırsın diyor ama herkes ister istemez moralim bozluyor 😅
Fatihzhraaa Valla ben obez olcam heralde 😂kız senın nıye bozuluyo morelın almamıssın ya resmen hoc bebişin kac kılo
cansukrygn Fatihzhraaa bebeğin güncel kilosunu bilmiyorum henüz 24 hafta bitiminde 730 grdı seninki kaç kilo
Glsmumul cansukrygn yarın 28 oluyoruz. 7 kilo aldım bende. Bence fazla olmadıkça normal bu ayarda almak. Bebislerinde beslenmesi gerekiyor
Kubraa4334 cansukrygn 5 kilo aldım bebeğim de 1.180 kilosu gelişimi güzel dedi doktorumuz ama sizin nasil ?
cansukrygn Kubraa4334 inanın bilmiyorum en son 24 haftalıkken ölçüldü kilosu 1 hafta sonra kontrolüm var öğrenir yeni bir post açarım inşallah 😃