NurEto yacem benim ablam yaptırdı tüp bebek önlem alıyorlar öyle sey mi olur o zaman herkesin bebeği başkasından olur düşünsene dünyada ki kaosu o zaman 😂
Berdogan Başkasının spermi verilmesi diye bir durum yok. Ama yakjn zamanda bilimdik bir merkezde böyle bir YANLISLIK yapıldığı haberlere çıkmıştı. Belki akrabanız o yüzden böyle demiştir size
Kedili_Anne yacem öyle birşey kasti yapılsa açacağın tazminatla o merkezi satın alırsın. DNA testi diye birşey var ve uygulamak çok kolay. Kocaman tıp merkezleri bunun daha çok farkında. Yumurta toplama esnasında aynı anda eşinden sperm örneği alınıyor. O an oracıkta ikisi bir araya getiriliyor. Böyle şeyler düşünüp kafanızı karıştırmayın hiç. Çok kafanıza takılırsa sonradan DNA testi yaptırırsınız.
yacem Kedili_Anne çok teşekkür edwrim insanlar böyle günlerde destek yerine köstek olmak için ugrasiyorlar
NurEto yacem canm ablamların 12 yıldan sonra oldu 2. Tüp bebekte tuttu çok da güzel tuttu valla Bi görsen şimdi 4 yasında kuzu 💕🤲
yacem SecilM ya bu yakın gördüğüm biri bide arkadasida yaptırmış mi yaptıracak o bilgi almak amacıyla paylaştım mbenim ailemden sadece erkek kardeşim ve abimin eşi bide görümcem biliyor başka kimse bilmiyor
SecilM yacem eşimin ileri hareketi sıfır. Yerinde yavaş hareketi de az. Ben de mayıs ayında yumurtalık tümörü ameliyatı oldum ama sıkıntım yok benim şükür. Bugün 3.iğnemi vurcam. Ctesi tekrar kontrol var
ZAsk yacem Bunu nasıl söyler? Kendisi mi yaşamış bunu? Nasıl cahilce bir yaklaşım. Kız kardeşim 3 kez yaptırdı. İlk kez duydum böyle bişey. Kimseye inanmayın. Umarım anne olursunuz 🙏
humaninannesi61 yacem https://tr.sputniknews.com/turkiye/201903061038032508-yanlis-embriyo-transfer-edilen-kadin-baska-ciftin-bebegini-dogurdu-kusura-bakmayin-diyen-doktor-dolandirildi/ Haber izlemedimi kimse. Ben şahit olmuştum haberde. Kadınla adam davacı olmuştu hatta. İnsanoğlunun başına gelmeyecek olay mı varmış Allah aşkına ?
Cookie_the_pomy yacem belli merkezlerde yaşanan 1-2 hata var basına yansımış olan; internette de haberler var . O yüzden seçilen merkezin embriyoloji genetik lab inin üstün koruma ve önlemler aldığındam emin olmak gerek