alchn 31 +5 haftalık hamileyim yüzümde bi lekenme olmadı ama sanki hafif hafif olcak gibi bugün 1 2 tane olmuş dedim acaba artacak mı eğer artarsa doğumdan sonra geçiyor mu
Aysnr228 alchn doğumdan sonra özellikle emzirirken terliyorsun ya işte o zaman saçınla yüzünü sil ☺️ Ben inanmamıştım çok saçma gelmişti göz altı çevremde lekeler vardı aman deneyim dedim sonuç gitti😂😂 kalmadı bişey eskiler biliyormuş 🙃
1dem alchn bende olmuştu iki kaşımın arasında hafif kahverengi ☺️ben çok severdim ama zamanla geçti 😐
Ankebr Bende de var 38 haftalık olduk iyice arttı şurda durayım bilgili tecrübeli annelerden önerileri duymak için
Mrv_ycgl Valla sadece yüzüme olsa neyse koltuk altım göğüs bolgem genital bolgem hep karardı ya kendimi pis gibi hissediyorum
Tgckync Eltimin dogum zamanlarinda görmüştüm lekeler cok oluyodu oda hastanede elinden mendilini düşürmüyordu beyaz bi mendille yuzunu silerek butun lekeleri cikariyodu bana da ilginc gelmisti ama geciyodu lekeler bende henuz bisey olusmadi ama olursa bnde denicem silmeyi dogum yaptiktan hemen sonra