Mrvm005 Ozlemcyln canim benim 33 gun sonra adet olmam gerekiyormus ama hamileyim ya ondan hesapladim simdi. Degisebiliyor gunler birazcik ya bisey de diyemiyorum ki simdi sana
Esra_aciyan Bende düşük yaptım 30 gün sonra adet oldum zaten düsük yapıldıktan 20 gün sonra yumurtlama günü derler tutmuşsa 15 gün bekle yada kan testi yap. Bana 3 ay bekle dedi doktor şimdi hamileyim canım.
Ozlemcyln Esra_aciyan kendiliğinden düşük yaptığım için bana istediğin zaman deneyebilirsin korunmana gerek yok demişti sizce ne zaman test yapmalıyım kadık ağrım bel ağrım göğüs hassaiyetim hala devam ediyor
Mrvm005 Ozlemcyln canim strese sokma kendini bak benim hic olmuyordu ummadigim anda kendiliginden oldu. Bu ay olmasa bile bi dahaki aya internetten ovulasyon testi al o sekilde degerlendir canim. Ben o sekilde kaldim ilk kez
Mrvm005 Ozlemcyln aynen bak benim yillarca olmadi tup bebekle bile kendiliginden oldu. Dusukten sonra daha kolay kaliniyormus dogru gunu bulmak yeterli ben dogru gune nokta atisi yapmis oldum tabi bide nasip oldu
Mrvm005 Ozlemcyln uzgunum canim ama 5 ila 10 dakka diye yazar testin icinde o sureler disinda bakildiginda idrar buharlasip iz birakiyor.hayirlisi olsun uzme kendini Rabbim nasip edecek bir gun hayirlisiyla insallah
Ozlemcyln Zulubik canım bugün test yaptım bakmayı unutmuşum 1 saat sonra ikinci çizgiyi gördüm hamilemiyimdir sence
Ozlemcyln Zulubik dün gece dayanamayıp elimdeki ikinci testide yaptım bu sefer 1 dk içinde ikinci çıktı galiba var kafam karıştı
Handecik Ozlemcyln düşükten hemen sonra adet gormeden mı hamile kaldınız, bende duşuk yaptım yeni bitiyor düşük kanamam