Nur178178 Yasar şekeriniz yoksa korkmayın genetiktir benim bebik de önde gidiyor muhtemelen dayılarına çekecek 😊
doganBanu Yasar doktorunuzun bir yorumu olmadımı iyi ya da kötü yönde? Benimde 1hafta önde ama bu sorun değil dedi doktorum🙏
ikincibebek2 Yasar yok kuzu neden korkuyorsun ki benim bebeğinde boyu normale göre boyu uzunmuş bunlar olağan şeyler dua ettik ki geriden gelen bi durum yok
Nuraslanklc Yasar benimde 1 hafta geri😀doktor ciddi birşey olsa söyler zaten arkadaşım neden kendini sıkıntıya sokuyorsun🥰
doganBanu Yasar Doktorunuz gelişimi her şeyi normal dediği halde korkmalımıyım yazmışsınız ama 🙈 Neyse Sağlıkla gelsin yavrunuz🌼
Betullmim 1-2 hafta sorun olmuyor ama dün çocuk doktorumuz bizim için 2500 gramın altındaki bebekle 4000 gramın üstündeki bebekler aynı riskler taşıyor dedi . Ona göre önlem alırız dedi . Benim kadın doktorum çok uyarıyordu çok yemek dikkat et bebek iri olmasın diye beni çok uyarıyordu demekki bir bildiği varmış dedim .
Leylaa76 bence hiç korkmayın çünkü doktorlar tam ölçemiyorlar bazen benimkide önden gidiyor sanıyordum meğer normal imiş