Lindam LoriLori benim doktorum direk günde 3 kez ünsilin kullanmalısın dedi ama ben diyet yapıcam dedim bir hafta boyunca diyet yaptım ikinci hafta açlık tokluk şekerlerimi ölçüp doktora gösterdim doktor iğneye gerek Yok dedi şimdi 2 ayımız kaldı diyetle devam ediyorum. Doktora kalsa günde 3 kez iğne yapmam gerekirdi
Akademisyenanne Oznrrr benim bebegim de 15 gun onde gidiyor. Seker testi yaptirdim. Bisey cikmadi. Cok da saglikli besleniyorum. Demekki bebege yariyor. Doktor erken dogumdan degil de sezaryan dogumdan endise ediyor. Normal dogum diye anlastik. Simdi bebek iri oldugu icin normal dogumla zor olabilir gelmesi dedi. Bakalm son haftalarda normale doner belki.
Oznrrr Akademisyenanne olabilir biz daha doğumu konuşmadık ama başka bi doktor suyun fazla ilerlerse su kesen patlar erken doğum olur cinsel ilişki de de bulunmayın dedi 🤦🏻♀️
Oznrrr Lindam bende öyle yapıcam daha dikkat etmeye çalışacağım kan ve Demir eksikliğim çıktı ilaçlarda beni bozuyor dokunuyor yediklerimden almam lazım artık daha sağlıklı beslnemem lazım🥺
Lindam Duuyguum Şeker testi öncesi açlık 83 Tokluk 1. Saat 2.ci saat 185 çıktı aşırı yüksekti Sonraki diyetle beraberlik sonuçlarım ne açlık ne tokluk 100’ü bile görmedi.
Gulfem07 Lindam hım benim açlık 92 1.saat 175 2.saat 115 çıktı doktor normal dedi ama bende ne bulursak yemiyorum artık yine de dikkat ediyorum suyum biraz fazla çıktı bebegim 1 hafta önde gidiyor
Lindam Gulfem07 normalde açlık 60 ile 1000 arası 1.ci saat 100/180 arası 2.ci saat 140 ve altı olunca normal sizin uyuyor bu değerlere sıkıntınız Yok genetikte belki iri oluşu
Gulfem07 Lindam Tam bilgim yok doktorum da söylemiyor hiç sadece olumsuz bir şey olduğunda anlatıyor :).Valla ben minyon anneyim eşimde iri değil ama benim oğlan sanırım dayılarına çekmiş başka açıklaması yok ben 162 boyum abim 187 kardeşim 180 :)hayırlısı bakalim
LoriLori Lindam bnm makinada bu değerler yok,ikili rakamlar gösteriyor örnek sabah açlık şekerim 4.8 yani bu kaç oluyor