SEDA3393 Cansuu54 bende 16. Haftadayım doktorum banada erkek diyor ama değişedebilir dedi şimdilik alışveriş yapmıyoruz💙
Cansuu54 SEDA3393 o pipi varsa nasıl değişebiliyo anlamıyorum cidden ama hayırlısı canım sağlıkla kucağına al inşallah🙏
Songultombul123 Cansuu54 oglumu 12 haftalikken ogrendim kziimi da 16 haftalikken ogrendim.suan yine 3.kizima hamileyim 14 haftalikken ogrendim.
Yusufeymeninannesi Hayalet bizim dün gece bacak arasında kordon gördü çok merak edyrm kapatmış kordon dedi
Hayalet Yusufeymeninannesi bizim kapatmamıştı ama yine de oyle demişti kesinlik payı şimdi olmasın diye organı görünüyordu ama Pazartesi bizde netleştiririz inşallah sizde haftaya giderseniz illaki bence çıkar ortaya ☺️
Cansuu54 Yusufeymeninannesi kordon kapatıyo ama benek hiç bi hareket edip pozisyon değiştirmiyo o kordon bebek hareket ettikçe elbet o aradan çıkardı yani benceee
Yenianne65 Ayse_Yilmaz18 neden zor öğrendiniz ? Bende 16 haftalıkken gittim bağdaş kurmuştu göstermedi ☺️
Mucizebebegim3 Cansuu54 Aymen bizim ivinde hic farketmiyor ilk cocugumuz allahim nasip ederse cinsiyetide rabbim bilir verdgne eaziyiz yeterki saglikli hayirli evlatlar olsunlar😊♥️
Dileksezgin Cansuu54 benim ki 14 haftalıkta erkek dendi 18 de kız dendi 20de arkasını dönmüs 24 yine bacaklarını kapatmış dediler 27 ve ben hala cinsiyetini bilmiyorm 😍😃