Esrayldz canım gittim ama bebek hiç hareket etmedi pozisyonu uygun olamadı bir türlü ama Sedat beyden umduğum gibi memnun kalamadım, randevu saatimizden 1 saat sonra anca gelebildi, odasına girerken de bir gergindi sanki ben içeri girdiğimde öyle çok Güler yüzlü değildi muayene öyle uzun sürmedi eşim video çekmek istedi ben size bunun için zaman vericem dedi sonrasında muayeneyi bitirdi video çekemedik, kıza benziyo dedi ama bebek yüz üstü yatmıştı bacak arasını hiç göremedik bile neye dayanarak kıza benziyo dedi anlamadım bir kaç hafta sonra bir daha göreyim dedi. Bizde çıkar çıkmaz önceki gittiğim Öznur Eren’in özel yerine gittik Sedat beyden çok daha uzun uzun inceledi ve anladım ki öznurun ultrasonu çok daha iyimiş, bebek çok net görünüyo verdiği ultrason kağıdında bile Bunu anlayabiliyorsun, Öznur da sırt üstü yatıyordu ama bacak arası net görünmedi erkeğe benziyo dedi kordondan seçemiyorum bir kaç hafta sonra daha net görürüz dedi. Oysa ki o kadar çikolata yedim vişne suyu içtim ama bebek bana mısın demedi 😊